Bebe a válása után egy 19 évvel fiatalabb nőbe szeretett bele
Bebe egy internetes társkeresőn ismerte meg a 23 éves lányt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bebe két és fél évvel a válása után újra szerelmes. Az énekes több sikertelen próbálkozás után már majdnem feladta, hogy újra szerelmes lesz, amikor rátalált a 19 évvel fiatalabb Zsuzsára. Tavaly novemberben egy magyar internetes társkeresőn ismerkedett meg a lánnyal, aki, mivel Erdélyben nőtt fel, azt sem tudta, hogy Magyarországon ismert zenész vette fel vele a kapcsolatot - mesélte Bebe a Story magazinnak

Bebe és volt felesége, Kata nyolc együtt töltött év és öt év házasság után döntöttek úgy 2016-ban, hogy elválnak. Ezt az énekes az év novemberében árulta el. Eleinte a munkába temetkezett, majd felemás sikerrel ismerkedni kezdett, de csak ritkán randizott. Egy netes társkeresőre is regisztrált, de a sikerben nem nagyon bízott, mert szerinte sokan kamu profilokat használnak. 

- Másfél hónap után le is akartam törölni magam az oldalról, ám ekkor megpillantottam Zsuzsa fotóját. Gyönyörű volt. Azonnal írtam neki egy üzenetet - mesélte a hetilapnak a 42 éves sztár. 

bebe
Fotó: TV2

A 23 éves lány, aki négy és fél éve él Londonban a testvérével, és egy steak house séfje, nem tudta, hogy levelezőpartnere egy Magyarországon ismert zenész. Utána kellett néznie, kicsoda is Bebe, ám az ismertség nem riasztotta el. Az énekes szerint Zsuzsa jóval érettebb a koránál, hamar egy hullámhosszra kerültek, és két héttel az első üzenetváltásuk után Bebe közölte a lánnyal, hogy kiutazik hozzá Londonba. Másnap este már vissza kellett repülnie, de tartalmasan töltötték az időt. Az első randi óta nem találkoztak, de Zsuzsa januárban Magyarországra jön. 

- Nem engedem, hogy az első napra programot szervezzen, egész nap pihenni fogunk. Utána egy vidéki wellness-szállodába megyünk, majd a szüleimhez utazunk, hogy bemutassam nekik Zsuzsát. A végén marad még egy napunk, majd Zsuzsa Erdélybe repül a szüleihez. Oda sajnos már nem kísérhetem el, mert a sors iróniája, hogy éppen Angliába kell utaznom egy fellépésre - árulta el a zenész. 

Bebe reméli, hogy a távkapcsolatból hamarosan hosszú távú kapcsolat lesz, és összeköltöznek - valószínűleg erre Budapesten kerül sor. Bár rövid ideje ismerik egymást, már a családalapítás is szóba került: Bebe úgy érzi, megérett a családalapításra, Zsuzsa pedig szeretne fiatal anyuka lenni.  

Ezt is szeretjük