Bebe a válása után egy 19 évvel fiatalabb nőbe szeretett bele

Bebe egy internetes társkeresőn ismerte meg a 23 éves lányt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bebe két és fél évvel a válása után újra szerelmes. Az énekes több sikertelen próbálkozás után már majdnem feladta, hogy újra szerelmes lesz, amikor rátalált a 19 évvel fiatalabb Zsuzsára. Tavaly novemberben egy magyar internetes társkeresőn ismerkedett meg a lánnyal, aki, mivel Erdélyben nőtt fel, azt sem tudta, hogy Magyarországon ismert zenész vette fel vele a kapcsolatot - mesélte Bebe a Story magazinnak

Bebe és volt felesége, Kata nyolc együtt töltött év és öt év házasság után döntöttek úgy 2016-ban, hogy elválnak. Ezt az énekes az év novemberében árulta el. Eleinte a munkába temetkezett, majd felemás sikerrel ismerkedni kezdett, de csak ritkán randizott. Egy netes társkeresőre is regisztrált, de a sikerben nem nagyon bízott, mert szerinte sokan kamu profilokat használnak. 

- Másfél hónap után le is akartam törölni magam az oldalról, ám ekkor megpillantottam Zsuzsa fotóját. Gyönyörű volt. Azonnal írtam neki egy üzenetet - mesélte a hetilapnak a 42 éves sztár. 

bebe
Fotó: TV2

A 23 éves lány, aki négy és fél éve él Londonban a testvérével, és egy steak house séfje, nem tudta, hogy levelezőpartnere egy Magyarországon ismert zenész. Utána kellett néznie, kicsoda is Bebe, ám az ismertség nem riasztotta el. Az énekes szerint Zsuzsa jóval érettebb a koránál, hamar egy hullámhosszra kerültek, és két héttel az első üzenetváltásuk után Bebe közölte a lánnyal, hogy kiutazik hozzá Londonba. Másnap este már vissza kellett repülnie, de tartalmasan töltötték az időt. Az első randi óta nem találkoztak, de Zsuzsa januárban Magyarországra jön. 

- Nem engedem, hogy az első napra programot szervezzen, egész nap pihenni fogunk. Utána egy vidéki wellness-szállodába megyünk, majd a szüleimhez utazunk, hogy bemutassam nekik Zsuzsát. A végén marad még egy napunk, majd Zsuzsa Erdélybe repül a szüleihez. Oda sajnos már nem kísérhetem el, mert a sors iróniája, hogy éppen Angliába kell utaznom egy fellépésre - árulta el a zenész. 

Bebe reméli, hogy a távkapcsolatból hamarosan hosszú távú kapcsolat lesz, és összeköltöznek - valószínűleg erre Budapesten kerül sor. Bár rövid ideje ismerik egymást, már a családalapítás is szóba került: Bebe úgy érzi, megérett a családalapításra, Zsuzsa pedig szeretne fiatal anyuka lenni.  

Elámulsz Bebe álomotthonán - Fotókon az énekes elképesztő háza

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük