ByeAlex megmutatta gyönyörű barátnőjét - Vanda igazi barna szépség
ByeAlex végre mutatott valamennyit barátnője arcából is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

ByeAlex lassan két éve alkot egy párt gyönyörű barátnőjével, Vandával, ám a lányról nem nagyon posztol fotót - vagy, ha igen, olyan képeket, ahol az arcából nem sok látszik. Az X-Faktor mentora most kivételt tett. 

Egy olyan videót tett ki az Instagram-oldalára, melyen a gyönyörű, barna lány arcának legalább a fele látszik. 

A 34 éves sztár 2018 januárjában thaiföldi nyaralásukról osztott meg egy közös fotót: azon Vanda arcának jó részét egy kicsi fényképezőgép takarta, de azt mindenki jól láthatta, hogy bikiniben micsoda bombázó. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#kohsamui #withmycutie 🇹🇭👸🏽👨🏻❤️ #bícselés #hájpípol

🔥PÁJALEKSZ APÁTOK🔥 (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés,

A barna szépségről annyit tudni, hogy az RTL Klubnál dolgozik, de a háttérben, nem képernyős, és szeretne civil maradni, amit ByeAlex tiszteletben is tart. 

- A kedvesemet nem akarom kitenni a nyilvánosságnak. Nem jó a ByeAlex barátnője titulus. Ha ne adj’ Isten úgy alakul, nem tart együtt minket az élet, akkor ne ismerjék fel azért az utcán, hogy ő volt a barátnőm - mesélte a Hot! magazinnak 2018 novemberében. 

ByeAlex azt is elárulta a hetilapnak, hogy néha elgondolkodik rajta, milyen lenne megnősülni. 

- Ha lesz is esküvőm, az nagy buli lesz, ahova mindenkit meghívok, az életem egyik meghatározó része. Régebben viszkettem a házasság gondolatától, most már nem. A gyerekvállaláson is gondolkodom, egy nap jó lenne édesapának lenni. De ennek még nincs itt az ideje, és ebben úgyis a nő dönt - vallotta be. 

Ezt is szeretjük