Nádai Anikó végre megmutatta új szerelmét - Jóképű pasiba szeretett bele
Nádai Anikó fél év után, most először mutatta meg új párját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nádai Anikó most először mutatta meg új szerelmét. Az RTL Klub műsorvezetője utoljára 2017 decemberében vállalta fel párját, Aureliót, akivel az Anikó Show forgatási munkálatai során kerültek közel egymáshoz, de márciusban a harmincéves sztár a Fókuszban bejelentette, hogy szakítottak. A ValóVilág 6 nyertese visszatalált volt barátnőjéhez, akit tavaly ősszel, A legbátrabb páros forgatásán el is jegyzett. Nádai Anikó szíve sem volt sokáig szabad, 2018 júniusában a Fókusz Pluszban mesélt új párjáról. 

Nádai Anikó tavaly nyáron arról mesélt, hogy egy egyedülálló édesanyának nem olyan könnyű ismerkednie, vagy, ha már megismert valakit, jönnek a kérdések: mikor mutassa be a gyermekének? Mi van, ha fia és választottja nem jönnek ki jól egymással? Ő sosem titkolta, hogy számára hároméves kisfia, Patrik az első. Új párja szerencsére maga is családapa, így ezen a téren is jól megértik egymást. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

- Sosem hittem volna, hogy egyszer olyan párom lesz, akinek már van gyereke. Szerintem ez a lehető legideálisabb állapot: két gyerek, lefoglalják és szeretik egymást. Ha nincsenek együtt, sokat beszélnek egymásról, hiányolják egymást - mondta akkor a műsorban a ValóVilág 9 női műsorvezetője. 

Nádai Anikó először mutatta meg új párját

Új szerelméről eddig annyit lehetett tudni, hogy Gergőnek hívják, és a közösségi oldala alapján egy tündéri kislány édesapja. Nem közszereplő, és kerüli a nyilvánosságot. Bő fél évbe telt, mire Nádai Anikó megmutatta közösségi oldalán a férfit. 

Nádai Anikó 2019. január 11-én ünnepelte a kerek, harmincadik születésnapját. Az Instagram-oldalán szerelmének külön köszönetet mondott, amiért remekül megszervezte a szülinapi buliját. 

Ezt is szeretjük