Új magyar álompár: Pintér Tibi és a fiatal színésznő a színpadon szerettek egymásba
Pintér Tibor és Ilyés Jennifer felvállalták kapcsolatukat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokak szerint új magyar álompár született: a sármos színész, Pintér Tibor és a nála húsz évvel fiatalabb színésznő-énekesnő, Ilyés Jenifer egy párt alkotnak. A 24 éves lány 2014-ben döntős volt az X-Faktorban, 2017-ben pedig a Miss World Hungary tíz legszebb lánya közé jutott be. Karrierjét énekesnőként és színésznőként is építi. A 45 éves színésszel évek óta ismerik egymást, Pintér Tibor több darabban is rendezte már a színésznőt, a Jimmy-musicalben szerelmespárt alakítottak. 

A színész először állt a nagy nyilvánosság elé új barátnőjével, és a Blikknek azt nyilatkozta, csak pár hete alkotnak egy párt, és éppen a tavalyi utolsó Jimmy-előadásban érezték először, hogy már több van köztük barátságnál. Első randijuk helyszíne a Vörösmarty téri karácsonyi vásár volt.

- Egy ölelésben volt egy olyan pillanat, mely más volt, mint korábban. Mind a ketten rájöttünk, lehetséges, hogy itt valami egészen más érzelem is van kettőnk között - vallotta be Ilyés Jenifer.

pinter-tibor
Fotó: FEM3 Café

- Jeni olyan társam tud lenni, aki megért, hiszen szakmabeli. Nagyon hasonló az ízlésünk, sokat tanulunk egymástól. Szüksége van egy olyan férfira, akire felnézhet, és ezt szerintem meg tudom neki adni, de ő is sokat segít nekem. Például az éneklésben adott már olyan tanácsot, amelyet megfogadtam. Ráadásul nagyon jó az ízlése, jól lát engem kívülről - árulta el a lapnak Pintér Tibor. 

Ezt is szeretjük