Pintér Tibor exe kitálalt - Ezért ment tönkre a kapcsolatuk valójában
Rubos Friderika sejtette, hogy egy harmadik fél lépett a kapcsolatukba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintér Tibor és Rubos Friderika, becenevén Frida kapcsolata 2018 novemberében ért véget. Azóta a Nemzeti Lovas Színház igazgatója szemmel láthatóan továbblépett, ugyanis az Álomutazó előadása alatt lencsevégre kapták egy intimebb helyzetben Ilyés Jenifer kolléganőjével, aki még a Jimmy-musicalben volt az egyik főszereplő. Frida a Ripostnak beszélt arról, hogy ő már sejtette, hogy egy harmadik fél került a kapcsolatukba, és bánja, hogy nem hallgatott anno a női megérzéseire.

"Azt gondolom, ő már jó ideje tervezte a szakítást"

A lap információi szerint a 21 éves lány sejtette, hogy Ilyés Jenifer és egykori párja között már jó ideje több van, mint munkakapcsolat. Azonban Szilveszter után tudta meg ő is a leleplező fotóknak köszönhetően, hogy ők tényleg össze is jöttek.

Szilveszter másnapján tudtam meg, hogy Tenyának van valakije, és nem tagadom, eléggé mélyen érintett, de azonnal tudtam, hogy kiről van szó. Perceken át nem is tudtam megszólalni, csak bámultam a telefonomat, és azon gondolkodtam, hogy, amit látok, az a valóság-e, vagy csak valami gonosz vicc… Aztán rájöttem, hogy Tenyának könnyen megy a továbblépés. Azt gondolom, ő már jó ideje tervezte a szakítást.

Pintér Tibor és egykori szerelme, Friderika a FEM3 Café egyik adásában.
Pintér Tibor és egykori szerelme, Friderika a FEM3 Café egyik adásában.
Fotó: FEM3 Café

Elárulta azt is, hogy Pintér Tibor az összes közösségi oldalon letiltotta őt, hogy ne lássa a posztjait.

- Korábban ugyan Tenya azt kommunikálta, hogy már nem tartjuk a kapcsolatot, de ez nem volt igaz. Beszéltünk, és csak fokozatosan kezdtem érezni, hogy egyre inkább távolságtartó lett velem szemben. Néhány napja változtak meg a dolgok, amikor észrevettem, hogy minden csatornán letiltott - magyarázta Friderika, aki szerint egykori párja már a szakításuk pillanatában új kapcsolatot kezdett.

Hozzátette azt is, hogy Pintér Tibor nem szereti a magányt, a szingli életet. Véleménye szerint az is gondot okozott kettőjük kapcsolatában, ami végül tönkre is tette a szerelmüket, hogy a személyisége túl sok volt a színész számára, emellett nem is bálványozta őt olyan sokszor. Inkább Friderika volt a férfi a kapcsolatukban.

- Nem bánom, hogy vele voltam, de azt sajnálom, hogy ilyen méltatlanul, gyerekes módon vetett véget a kapcsolatunknak. És azt sem szeretném letagadni, hogy mellette indulhattam el az ismertség útján.

Ezt is szeretjük