A La Bouche a 90-es évek sikerzenekara volt: megasztáros az új énekesnőjük
Kullai Timi számára máig felfoghatatlan, hogy egyszerre rajongója és kollégája a La Bouche alapítójának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A La Bouche nevű német eurodance/dance pop duó 1994-ben jött létre, legnagyobb sikerüket a Sweet Dreams és a Be My Lover című slágerükkel aratták. A formációban az évek során több énekesnő is megfordult, jelenleg egy magyar lánnyal lépnek fel, aki nem más, mint Kullai Timi

A nevét a Megasztár 2012 februárjában indult, hatodik évadában ismerte meg az ország, a TV2 tehetségkutatójában a 12 döntősből álló mezőnyben a kilencedik helyen végzett. 

A La Bouche énekesnője, Kullai Timi

Kullai Timi az RTL Klub reggeli műsorában azt mesélte, még mindig felfoghatatlan számára, hogy olyan zenészekkel léphet fel, akiknek a slágereit rongyosra hallgatta kazettán a gyerekkorában. A mai napig egyszerre a rajongójuk és a munkatársuk. 

- Gyerekkoromban kint napoztam az erkélyen, ment a Juventus Top40, és kazettára vettem fel a nekem tetsző dalokat. És most ezek az előadók a kollegáim, ki van írva a nevem az övék mellett az öltöző ajtajára - mesélte a negyvenéves énekesnő a Reggeliben.

- Öt-hat éve már az Eurodance-ben dolgozom, számos együttes új lemezén énekeltem dalokat, amiket fesztiválokon is előadtunk. A 2 Unlimiteden és a Mr. Presidenten kívül már mindenkivel dolgoztam együtt, és az Eurodance olyan, mint egy nagy család, olyan, mint a hazai zenei szakma. A kitartás az önszorgalom eredménye, hogy a La Bouche énekesnője lettem. Egyszerre vagyok rajongójuk és kollégájuk, ez az életem, ez a gyerekkorom!

A cikk az ajánló után folytatódik

Azért is különleges élmény volt számára az első koncert a La Bouche énekesnőjeként, mert a pandémia miatt előtte másfél évig nem állhatott színpadon. 

- A beálláson olyan szinten izgultam, hogy remegett a lábam, mintha életem első fellépése lett volna, mert olyan sok idő kimaradt. Aztán iszonyatosan jól éreztem magam, nagyon jól sikerült. 

kullai-timi
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A formációt a kezdetekben Lane McCray és Melanie Thornton alkotta. Utóbbi 2000-ben otthagyta a duót, hogy szólókarrierbe kezdhessen. A következő évben Ready To Fly című albumát promotálta, amikor 2001. november 24-én Zürich közelében halálos repülőgép-balesetet szenvedett. Kullai Timi annyira hasonlít a tragikusan elhunyt énekesnőre, hogy amikor az első koncert után lejött a színpadról, sok néző, aki nem ismerte Melanie Thornton történetét, azt hitte, a magyar nő az eredeti énekesnő. 

Varga Zsuzsa, a Venus együttes egykori énekesnője

A Venus együttes első nagylemeze, az Egy új érzés 1999 áprilisában jelent meg. Az album Kockahas című dala népszerű lett. "Izmos kockahas, üres fej, te is csak kirakatbábu vagy. Túl szép, hogy igaz légy!" - a refrént még ma is sokan kívülről fújják. A Régi nyár még nagyobb sikert aratott. Varga Zsuzsát az év énekesnőjének választotta a Popcorn, a Bravo és a Danubius Rádió. 

Ezt is szeretjük