Így néz ki most a Desperado együttes vörös bombázója: Betti 21 év után kiszáll

Gábor Betti otthagyja a Desperado együttest, de már megvan, ki az az ismert énekes, akivel fellép a jövőben.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bodnár Zsolt és Zolnai András kedvenc amerikai filmük címe után Desperado néven alapítottak zenekart 1998-ban. Két évvel később csatlakozott hozzájuk Gábor Betti, az együttes vörös hajú bombázója. A Táncolj vagy az Akarom őt című slágereik szövegét ma is sokan tudják fejből.

A 41 éves énekesnő aztán 21 év után úgy döntött, kiszáll az együttesből. Ennek okairól a Reggeliben beszélt. 

Gábor Betti otthagyja a Desperado együttest

- A pandémia alatt volt bő nyolc hónapom arra, hogy mindent átgondoljak. Velem együtt a családom is elkapta a vírust, még egy elég kemény halálközeli élményünk is volt, amikor az ember átértékel dolgokat. Nagyon sokat gondolkodtam azon, mi történt az elmúlt 21 évben, kik és hogyan álltak mellettem, amikor kellett volna.

gabor-betti-desperado
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Szerintem nagyon szépen letisztázódott bennem minden, így amikor az első bulikat kezdtük nyomni, közöltem a srácokkal, hogy ez sajnos az én részemről már nem megy. Olyan ez, mint amikor egy szerelem elmúlik. Szépen, lassan múlt el, nem egyik napról a másikra döntöttem el, hogy itt a vége, fuss el véle. Nem éreztem magam komfortosan ebben a formációban. Ez egy hosszú távú dolog volt, a háttérben mindig voltak bajok - nem veszekedések, nem ilyesmire kell gondolni -, de nekem sok olyan sérelmem volt, amit nem tudtam hová tenni - vallotta be az RTL Klub reggeli műsorában. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A közönségnek nem kell nélkülöznie Gábor Bettit, Joshsal zenél és énekel tovább, akivel már több mint tíz éve ismerik egymást. Az énekesnő férjével készített is több közös dalt.

Innen jött az ötlet, milyen jó lenne a régi Josh&Jutta, valamint a Desperado dalait élőzenekarral adnák elő. Kipróbálták, és működött az összhang. Fel még egyelőre nem léptek, mert eddig még nem volt hivatalos a különválás és az új formáció. Míg Gábor Betti dalszerző férje a Desperadóban háttérember volt, az új felállásban tevékenyen részt vesz, a színpadon is zenélni fog. 

gabor-betti-josh
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Augusztus 22-től nem vagyok a Desperado tagja. Hogy a fiúk valamilyen formában folytatják, az valószínű, de az már teljesen más lesz. Joshsal viszont rengeteg élő koncertünk lesz. (…) Már van is új dalunk is, amit duettként énekelünk. 

Varga Zsuzsa, a Venus együttes egykori énekesnője

A Venus együttes első nagylemeze, az Egy új érzés 1999 áprilisában jelent meg. Az album Kockahas című dala népszerű lett. "Izmos kockahas, üres fej, te is csak kirakatbábu vagy. Túl szép, hogy igaz légy!" - a refrént még ma is sokan kívülről fújják. A Régi nyár még nagyobb sikert aratott. Varga Zsuzsát az év énekesnőjének választotta a Popcorn, a Bravo és a Danubius Rádió. 

A Venus együttes énekesnője volt a 90-es években: Varga Zsuzsa 44 évesen így néz ki

Varga Zsuzsa énekesnő nyolc év után új szólódallal jelentkezik, ami a Legszebb rémálom címet kapta.

Elolvasom
Ezt is szeretjük