A Fresh együttes dögös énekesnője volt: a 42 éves Wiki így néz ki fürdőruhában
Fresh Wiki pár éve maga mögött hagyta a rivaldafényt, de a dögös külseje nem sokat változott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ’90-es években külföldi mintára Magyarországon is sorra alakultak a fiú- és lányegyüttesek. Dögös, különböző hajszínű nők alkották a Baby Sisterst, a Bestiákat és a Fresh együttest is. 

Az utóbbi 1996 novemberében alakult Budapesten, de kezdő tagjaira, Virágra, Asmaretre és Barbarára már csak nagyon kevesen emlékeznek. Nem véletlenül, ugyanis már a következő évben nagy volt a mozgás a zenei formáció háza táján. 

Fresh Wiki fürdőruhás bombázó

Gyulai Viktória 1997 novemberében érkezett, 2000 januárjában pedig megújult a Fresh: Fresh Wiki mellett az új felállásban Fresh Andit és Fresh Ágit találjuk, de utóbbi 2003 februárjában kiszállt, férjhez ment, és felhagyott a zenei pályával, így az együttes duóvá alakult - egy dögös barnával és egy szexi szőkével. 

2004 márciusában az FHM férfimagazin szavazásán a magyarok között Wiki lett az első, Andi pedig a tizedik. 2005-ben kiadták a Félig ördög, félig angyal című albumot, a címadó dal az év egyik legtöbbet játszott slágere lett. A következő évben sorra ontották a dalokat, 2011-ben Másik ajtó címmel best of albumot adtak ki, majd három év kihagyás után jelentkeztek a Party című számmal. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Fresh Wiki mára már hátat fordított a rivaldafénynek, a koncerteknek és a fellépéseknek. Amikor 2016-ban várandós lett, úgy döntött, lezárja életének ezt a szakaszát. Fia, Samu 2017 augusztusában született meg, azóta az anyaság számára az első. 

Egy dolog azonban nem változott azóta, hogy a Fresh berobbant a hazai poppiacra: Gyulai Viki 42 évesen, édesanyaként is nagyon dögös. 

A Balatonnál készült fürdőruhás fotójára olyanokat írtak a követői, mint "hot mami", "Még mindig nagyon bomba a forma!", "Viki csupa Fresh vagy. Jó kép lett nagyon!", "Félig ördög, félig angyal!"

Varga Zsuzsa, a Venus együttes egykori énekesnője

A Venus együttes első nagylemeze, az Egy új érzés 1999 áprilisában jelent meg. Az album Kockahas című dala népszerű lett. "Izmos kockahas, üres fej, te is csak kirakatbábu vagy. Túl szép, hogy igaz légy!" - a refrént még ma is sokan kívülről fújják. A Régi nyár még nagyobb sikert aratott. Varga Zsuzsát az év énekesnőjének választotta a Popcorn, a Bravo és a Danubius Rádió. 

Ezt is szeretjük