A Desperado együttes vörös bombázójaként lett híres: Betti a 90-es évek óta ennyit változott

Gábor Bernadett 41 évesen boldog feleség és családanya.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

1998-at írtunk, amikor a Desperado két alapító tagja, Bodnár Zsolt és Zolnai András fejéből kipattant, hogy együttest kellene alapítaniuk. A két zenész útjai az 1993-as Ki mit tud?-on keresztezték egymást, ám akkor még mindketten más formáció tagjaként álltak színpadra.

Kedvenc amerikai filmjük címéből inspirálódva megalapították közös formációjukat, amelyhez 2000-ben csatlakozott a csapat vörös bombázója, Gábor Bernadett

Ennyit változott a Desperado énekesnője

A zenekar az ezredforduló után hatalmas népszerűségre tett szert, eddig összesen három platina- és két aranylemezzel büszkélkedhetnek. A Táncolj vagy az Akarom őt című slágereik a mai napig felcsendülnek a rádióban.

A banda énekesnője, az 1980. június 15-én született Gábor Bernadett már kisgyermekként a színpadra vágyott. Zenész édesapja miatt gyakran hallotta azt a mondást az ismerősöktől, hogy 'az alma nem esett messze a fájától'. Mindössze 11 éves volt, amikor először énekelhetett egy népdalversenyen, ezt követően pedig mindig őt kérték fel, ha iskolai szereplésről volt szó. 

- A szüleim mindig támogattak a pályaválasztásban, hiszen nem volt más opció. Mindig, ha megkérdezték, mi akarok lenni, azt mondtam: énekesnő. Soha semmi más nem jutott az eszembe. Mindenki kiröhögött a gimnáziumban, amikor gyakoroltam az aláírásomat, bennem annyira csak ez az út volt - mesélte a Beülsz velem egy kávéra? című műsorban.

desperado-betti
Fotó: YouTube/Alföld TV

A dögös énekesnő 41 esztendős korára boldog családanya lett. Ha végigpásztázzuk az Instagram-oldalát, nem is lehetne világosabb, mennyire idilli az élete. 2009-ben adott életet kislányának, Kittinek, férjével, Czifra Sándorral pedig 2011-ben kötötte össze az életét. 2021 szeptemberében új oldalát mutatta meg a rajongóinak, a Campus Rádió műsorvezetője lett Burai Árpád oldalán.  

A '90-es évek énekesnői

Hazánkban a ’90-es évek zenék terén igazán termékeny időszaknak mondható. A piacot akkoriban leginkább a lány- és fiúegyüttesek, valamint a vegyes zenekarok ostromolták. Az évezred végén olyan formációk alakultak, mint a Fresh, a Crystal vagy a Zanzibár. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a kor legnépszerűbb énekesnői.

Ezt is szeretjük