A Zanzibár énekesnője rengeteget fogyott - Terecskei Rita 20 év alatt nagyon megváltozott

Képeken mutatjuk, hogy néznek ki a '90-es évek magyar lányegyütteseinek énekesnői manapság.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hazánkban a ’90-es évek zenék terén igazán termékeny időszaknak mondható. A piacot akkoriban leginkább a lány- és fiúegyüttesek, valamint a vegyes zenekarok ostromolták. Az évezred végén olyan formációk alakultak, mint a Fresh, a Crystal vagy a Zanzibár.

Utóbbinak sokan a mai napig kívülről fújják a slágereit. Ez nem csoda, a Szerelemről szó sem volt, a Szólj rám vagy az Érintés című szerzemények dallamai és szövegei egyaránt fülbemászóak. Bár már több mint húsz éve zenélnek együtt, lelkesedésük állandó, egy dolog azonban változott: a csapat énekesnője korántsem úgy néz ki, mint amikor megismertük.

Terecskei Rita akkor és most

Az egykor rendőrként dolgozó Terecskei Rita 41 éves korára jó pár átváltozáson túl van. Huszonévesen pajzsmirigybetegséget diagnosztizáltak nála, melynek következtében először 10 kilót hízott, majd 30 kilót fogyott. A súlya a sajtóban állandó témává vált, vékonyságára sokan tettek rosszalló megjegyzéseket, ezek után egy időre el is tűnt a nyilvánosság elől.

- Jó pár év eltelt, hogy a bulvárból és minden egyéb televíziós szereplésből teljes mértékben kimaradtam, ami abszolút tudatos döntés volt - mesélte a Farm VIP interjújában 2020 októberében.

Az énekesnő az említett műsorban tért vissza a képernyőre, állítása szerint erre a felkérésre nem tudott nemet mondani, mivel nagyon vonzotta a vidéki közeg. 

Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyit változott Terecskei Rita napjainkra, valamint a ’90-es évek többi énekesnőjét is megnézheted.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük