Kucsera Gábor őszintén a válásról: ezért jó, hogy Amerikába ment forgatni

Kucsera Gábor és Tápai Szabina nem könnyű heteken vannak túl azóta, hogy bejelentették a válásukat.

kucsera-gábor-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kucsera Gábor és Tápai Szabina válását utóbbi jelentette be február másodikán. Az egykori kézilabdázó akkor elárulta, nyolc hónappal azelőtt költöztek külön, és megcsalás is közrejátszott abban, hogy tönkrement a házasságuk.

Ha egy olyan sztárpár, akit hosszú éveken át láthattunk együtt a tévében, több reality műsorban és a közösségi médiában, bejelenti, külön utakon folytatják az életüket, az mindig nagy port kavar. Ez a két sportoló esetében sem volt másként.

Kucsera Gábor a válásáról

Hosszú hetekig olvashattunk és hallhattunk róluk, szakításukról újabb és újabb fejlemények derültek ki, és a kommentelőket is lázban tartotta a téma.

Kucsera Gábor Tóth Dáviddal vágott neki az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát kalandjainak.
Kucsera Gábor Tóth Dáviddal vágott neki az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát kalandjainak.
Fotó: TV2/Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát

Mindezek után derült ki, Kucsera Gábor is szerepelni fog az Ázsia Expressz negyedik, Felfedezzük Amerikát alcímet viselő évadában. Őszintén beszélt arról, azok után, amik történtek, jobbkor nem is jöhetett volna a külföldi forgatás.

- Nem tagadom, jó lesz kiszakadni ebből a helyzetből, amiben hetek óta vagyunk. Talán mire hazaérek, mindenki napirendre tér afelett, ami Szabinával és velem történt. Távol az otthonomtól így igazán a próbatételre tudok majd koncentrálni - fejtette ki a Hot! magazinnak.

Olvasd el, mit mondott Dudás Miki Kucsera Gáborról!

Amióta kiderült, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina válnak, egyre több sztori kerül elő a magánéletükkel kapcsolatban. Ezek nagyobbik része a kajakos nőkhöz fűződő viszonyáról szól. Egykori sporttársa, Dudás Miki is mesélt egy történetet a TV2 Szerencsekerék című műsorának vendégeként. 

Cover-fotó: TV2/Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát

Ezt is szeretjük