Ők az Ázsia Expressz szereplői: Kucsera, Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi is köztük van

Kiderült, ki az a hét pár, akik szerepelnek az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát című kaland-realityben.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A TV2 idén újra műsorára tűzi nagy közönségkedvenc kaland-realityjét. Az Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát forgatása a napokban kezdődik Mexikóban, majd pár hét múlva Guatemalában ér véget.

A csapat már úton van, ezúttal hét kalandvágyó pár próbál szerencsét, hogy megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva egy nem mindennapi küldetés során megküzdjön a 10 millió forintos fődíjért.

Az Ázsia Expressz 4 szereplői

A kaland-reality háziasszonya a negyedik évadban is Ördög Nóra lesz, aki hétfőn posztolta, hogy utazik Mexikóba. 

- Számomra most az elindulás különösen érdekesen alakult, mert múlt héten fejeztük be a Séfek Séfe ötödik évadának forgatását, a hétvégét pedig Finnországban töltöttem egy téli vezetéstechnikai programom. Így elég éles lesz a váltás, mert mínusz 11 fokból, szakadó hóesésből repülök majd Mexikóvárosba. A gyerekektől így múlt héten már elköszöntem, de egy kis idő múlva csatlakoznak majd hozzánk három hétre - árulta el a műsorvezető.

- Nagyon örülök, hogy egy ilyen izgalmas kontinensre érkezünk, nagyon szeretem Mexikót, az ottani embereket, az ételeket. Teljesen más persze nyaralóként érkezni az országba, látva az útvonalunkat, hihetetlen vadregényes tájakon fogunk járni, amit nagyon várok. Mexikó ezen arca nekem is új lesz, nagyon kíváncsi vagyok rá. Ázsiában már megszoktunk egyfajta mentalitást, izgalmas lesz megtapasztalni, hogy Mexikóban és Guatemalában hogyan fogadnak minket, mennyire lesz nehéz a stoppolás és a szálláskeresés a versenyzőknek. A csapat idén is nagyon izgalmas, színes, többekkel korábban már más műsorokban találkoztunk, kíváncsi vagyok, hogyan teljesítenek majd - tette hozzá.

Készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva idén hét páros vág neki a nem mindennapi kalandnak. Képgalériánkban megnézheted, kik ők! 

Nézd meg Völgyi Zsuzsit fürdőruhában!

Völgyi Zsuzsi fürdőruhás fotókon mutatta meg nőies idomait, miután 18 kilót fogyott.  Eddig nem érezte magát igazán komfortosan a strandon, ez azonban fogyása után megváltozott. 

Ezt is szeretjük