Kunovics Katinka nemrég 111 kiló volt: friss fotóján látványosan lefogyott

Kunovics Katinka 2022 februárjában árulta el, hogy 30 kilót visszahízott korábbi fogyása után.

kunovics-katinka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kunovics Katinka nagy jojózónak vallja magát. Az étkezésben a mindent vagy semmit elvét követi, ha épp diétázik, semmi más nem lebeg a szeme előtt, csak a cél, így nem csábul el, viszont, ha épp laza időszakot él, nem tud kis adagokat enni.

Utoljára 2019-ben ért el látványos fogyást. 120 kilósan vágott neki az életmódváltásnak, és végül 60 kilogrammot sikerült leadnia.

Kunovics Katinka lefogyott

Nemrég a mérleg a 111-es számot mutatta alatta, de egy pillanatig sem bánkódott a hízás miatt. Újra belekezdett a fogyókúrába, amellyel ismét látványos eredményt ért el. Schobert Norbi módszerével fogyott, ő osztotta meg az Instagramon az énekesnő előtte-utána fotóját.

A kiírásból kiderült, 88 kilogrammnál jár, és ebben az ütemben úgy érzi, nyárra - vagy talán még előbb is - meg lehet az álomalakja.

2022 februárjában azt is elárulta, azért sem bánja, hogy visszakúszott rá néhány kiló, mert nála ez a boldogság velejárója. 2020-ban az interneten ismerte meg kedvesét, Zoltánt.

- Mindketten szeretünk enni, és ez nem igazán tett jót az előtte szinte koplalásos lefogyásomnak. Szeretek főzni, kóstolgatni. Meg a nyugodtság is szerepet játszott, amikor az ember nem stresszel, és jókat eszik - mondta akkor a Mokkában.

Magyar sztárok nagy fogyásai 2022-ben

Képes összeállításunkban mutatjuk, 2022-ben kik voltak azok a sztárok, akik búcsút intettek jó pár kilónak. Íme, inspiráló sikertörténeteik.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük