Kunovics Katinka 30 kilót visszahízott: a leadott súlyfelesleg fele ezért jött vissza rá
Kunovics Katinka a Mokkában beszélt arról, nála a boldogság és a pluszkilók kéz a kézben járnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kunovics Katinka a 2000-es években robbant be a köztudatba Gáspár Győző és Völgyi Zsuzsi oldalán a Romantic együttessel. Bár az énekesnő arcát azóta mindenki ismeri, az elmúlt esztendőkben mégis sokszor előfordult vele, hogy a rajongók, sőt a barátai is elsétáltak mellette az utcán látványos fogyása miatt.

2019-ben hatalmas átalakuláson ment keresztül. 120 kilósan vágott neki az életmódváltásnak: mindenféle segítség, étrend-kiegészítő vagy orvosi beavatkozás nélkül a felére fogyott. 60 kilóval mutatott kevesebbet alatta a mérleg.

Kunovics Katinka 30 kilót visszahízott

Most a Mokkában vendégeskedett, ahol elárulta, a lefogyott kilók fele azóta visszakúszott rá. Emiatt azonban egy percig sem búslakodik, hiszen a szerelem miatt hízott. Úgy véli, nála a boldogság pluszkilókkal jár.

kunovics-1
Fotó: TV2/Mokka

- Mindketten szeretünk enni, és ez nem igazán tett jót az előtte szinte koplalásos lefogyásomnak. Szeretek főzni, kóstolgatni. Meg a nyugodtság is szerepet játszott, amikor az ember nem stresszel, és jókat eszik - kezdte a TV2 reggeli műsorában.

Nagy jojózónak vallja magát, akiben ugyan megvan a vasakarat ahhoz, hogy elérje a kitűzött álomalakot, annak megtartásába beletörik a bicskája.

2019 nyarán szintén a Mokkában mesélte el, hogy sikerült 60 kilót fogynia.
2019 nyarán szintén a Mokkában mesélte el, hogy sikerült 60 kilót fogynia.
Fotó: TV2/Mokka

- Az a baj velem, hogy én a vagy mindent, vagy semmit elvét követem. Nem tudok kis adagokat enni. Ha diétázom, elborulok, olyankor semmi nem érdekel, csak a cél, nem érzem, hogy le kell mondanom bármiről is, de ha eszem, akkor minden kell.

Elárulta, párja sosem tenné szóvá, hogy hízott, sőt észre sem veszi a változást. Bármennyiszer dicséri, ő már nem elégedett azzal, amit a tükörben lát, így újra elkezdett sportolni és odafigyelni az étkezésre. Az a célja, hogy havi négy kilót sikerüljön fogynia.

Laky Zsuzsi pluszkilókkal

Mint minden nőnek, Laky Zsuzsinak is megváltozott a teste szülés után, ám egyáltalán nem érzi úgy, hogy feláldozta volna alakját, sőt pluszkilóival még nőiesebb lett. Ezt a véleményt kedvese is osztja, aki imádja felesége kerek idomait.

Ezt is szeretjük