Ő Kunovics Katinka sármos párja: Zolival egy társkeresőn ismerkedtek meg
Kunovics Katinka és Zoli szerelme tavaly nyáron kezdődött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kunovics Katinka nevét a Romantic együttes tagjaként ismerhettük meg Gáspár Győző és Völgyi Zsuzsi oldalán a 2000-es években. Ugyan a formáció az egész országban hatalmas népszerűségnek örvendett, 2006-ban úgy döntöttek, feloszlanak.

Bár később újra összeálltak, a szőke énekesnő a köztes időben egy óceánjáró hajón talált munkát, ahol megismerte kislánya édesapját, Fernandót. Szakításuk után szingli édesanyaként hazaköltözött Katikával, újra fellépésekre járt egykori zenésztársaival, és elkezdett zongorát tanítani.

Ő Kunovics Katinka párja, Zoli

Megszokott életritmusát, mint minden kollégájának, a koronavírus-járvány kitörése 2020 márciusában a feje tetejére állította. Ám nála bebizonyosodott, hogy minden rosszban van valami jó: noha a vírus a koncertezést elvette, a szerelmet meghozta az életébe. Ámor nyila tavaly nyáron találta el újra.

- Egy társkereső oldalon ismerkedtünk meg, ahol én arc nélkül voltam fenn, hisz sokan felismernek még mindig, nem akartam, hogy emiatt írjanak rám. Zolit már láttam a Facebookon, és amikor belebotlottam a társkeresőn, nagyon megörültem - mesélte a Blikknek.

A sármos férfival már az első beszélgetés során egy hullámhosszon voltak, ami nem csoda, hiszen több közös volt bennük, mint gondolhatnánk.

- Tavaly nyáron kezdődött a szerelmünk, amit tulajdonképpen a vírushelyzetnek köszönhetünk, hisz akárcsak korábban én, Zoli is egy hajón dolgozott zenészként, de a helyzet miatt nem indultak a járatok, ezért itthon volt éppen. Hamar kiderült, hogy sok közös vonás van bennünk, és a kislányommal is nagyon jól kijönnek, ezért nem is vártunk sokat, és fél éve összeköltöztünk.

Kapcsolatuk szélsebesen halad előre, az összebútorozás után az esküvő gondolata is felmerült köztük, azonban a családalapítás nincs tervben.

- A párom volt már házas, én azonban nem. Úgy érzem, Zoli személyében megtaláltam az igazit, ha megkérné a kezem, természetesen igent mondanék neki. 44 éves vagyok, nem tervezek még egy babát, de ha esetleg véletlenül becsúszna, nem lenne szívem elvetetni. Ez azonban nem téma közöttünk, nem tervezünk közös gyereket. 

Völgyi Zsuzsi tüneményes kislánya

Völgyi Zsuzsi négy évvel ezelőtt adott életet gyermekének, akinek gyönyörű nevet választott, Glóriának keresztelte el kislányát. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű kislánnyal büszkélkedhet az énekesnő.

Ezt is szeretjük