Gáspár Virág 100 kiló volt tavaly nyáron - Mára ilyen karcsúra fogyott
Gáspár Virág fogyását annak köszönheti, hogy kiiktatta életéből az egészségtelen ételeket, és rendszeresen edz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Virágot kicsi lányként ismerte meg az ország. A Győzike Show-ban a nézők gyakran láthatták toporzékolva hisztizni, kiabálni, vagy éppen csínytevések közben - így bizonyára arra is sokan emlékeznek, amikor lehúzta a család aranyhalát a vécén. 

A 2005-ben indult és 2010-ben véget ért reality után inkább kerülte a rivaldafényt. 2020 nyarán nagykorú lett, a 18 éves lányra bő egy évvel ezelőtt a szerelem is rátalált. A húszéves Krisztiánt Gáspár Győző és a családja hamar a szívébe zárta, Virág pedig a szerelmével együtt egy olyan baráti társaságot kapott, amit az iskolás éveiből az ismertség hátulütőjeként mindig hiányolt. 

Gáspár Virág fogyása

Nővére, Evelin sokat fogyott az elmúlt években, édesapja is lefogyott, valamint édesanyjáról is mennek le a pluszkilók amióta 2020 nyarán gyomorszűkítő műtéten esett át, és életmódváltásba kezdett. Gáspár Virág fél éve volt együtt a párjával, amikor ő is úgy döntött, fogyókúrázni kezd, de olyan drasztikus módszert alkalmazott, amit megbánt, és senkinek nem ajánl. Volt, hogy napokig nem evett semmit. 

- Tavaly nyáron 100 kiló körül voltam, de a koplalásnak köszönhetően 25-öt leadtam. A módszeremet viszont nem ajánlom senkinek, rémes mellékhatásai vannak. Elkezdett hullani a hajam, egyszer pedig rosszul lettem. Anyukám jól le is szidott. Tudom, hogy nem jó módszert választottam, de az lebegett a szemem előtt, hogy szeretnék végre normális testsúllyal élni - vallotta be a Story magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Mostanra megtalálta az egészséges egyensúlyt: kiiktatta az egészségtelen nasikat, odafigyel arra, miből és mennyit eszik, valamint nővérével rendszeresen edz. Bár édesanyja, Gáspár Bea szenzációsan főz, megállja, hogy csak kis mennyiséget pakoljon a tányérjára. 

Régen rá voltam állva a hizlaló ételekre, a chipsre, a csokira, a cukros teára. 

Ezeket mára kiiktattam, édességet egyáltalán nem eszem. Főleg vizet iszom, és igyekszem minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani. A vírus előtt jártam edzőterembe, de most otthon edzek különböző gépeken, és gyakran nővérem, Evelin is besegít - árulta el egyre karcsúbb alakja titkát. 

2020 nagy sztárfogyásai

A hazai sztárvilágban az elmúlt esztendőben rengetegen intettek búcsút a feleslegüknek. Közülük egyértelműen Fásy Zsüliett átváltozása sikerült a leglátványosabban, 43 kilós fogyása után alig ismerni rá. Természetesen nem hirtelen dobta le magáról a felesleget, hosszú és kitartó munka árán tett szert karcsú vonalaira. Nem ő az egyetlen magyar sztár, aki 2020-ban elérte álomalakját, mutatjuk az elmúlt egy év leglátványosabb sztárfogyásait.

Ezt is szeretjük