Tolvai Reni 17 kilót fogyott: szexi ruhában mutatta meg, milyen karcsú
Tolvai Reni látványos átalakuláson ment keresztül az elmúlt fél évben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni karrierje eleje óta azon énekesnők táborát erősíti, akik nőies idomaikkal babonázzák meg a rajongóikat. Noha az elmúlt esztendőkben mindig odafigyelt arra, hogy helyesen táplálkozzon, és a testedzést sem hanyagolta el, a zenészléttel járó kaotikus életmód miatt óhatatlanul felcsúsztak rá a pluszkilók.

Sok művész döntött úgy, hogy mivel a koronavírus-járvány miatt nincs lehetőségük koncertezni járni, kihasználják ezt az időszakot, és rendbe teszik felborult bioritmusukat. A 29 éves énekesnői is tavaly nyáron határozta el, hogy édesanyjával karöltve leszámol a súlyfeleslegével.

Tolvai Reni 17 kilót fogyott

Fél év alatt 17 kilogrammot sikerült leadnia, friss fotói önmagukért beszélnek. Eddig sem állt távol tőle, hogy szexi ruhákban mutassa meg magát az Instagramon, és ezután sem rejtegeti alakját, egy szexi bőrtopban fotózta le magát, amelyben láthattuk, milyen karcsú lett.

A 2020-as évet is azzal zárta, hogy megmutatta, milyen szép eredménnyel köszöntheti a szilvesztert. Egy fotómontázst készített magáról, amellyel elújságolta követőinek, hogy noha nem ez volt a legsikeresebb esztendő az életében, azért büszke arra, hogy sikerült a fogyása. 

A posztban azt is elárulta, hogy ez az állapot még nem a végcél, bár már most kirobbanó formában van, még nem akarja abbahagyni a diétát.

Miután az átalakulásáról posztolt, megrohamozták kérdéseikkel a kommentelők: sokan kezdték el faggatni arról, hogyan tudta elérni a bámulatos eredményt. Elárulta nekik, hogy nagy segítségére volt édesanyja, aki időközben egy nemzetközi, testsúlycsökkentő programot kínáló cég tanácsadója lett. Együtt még a karácsonyi vacsorát is egészségessé tudták varázsolni, így az ünnepi időszakban sem szaladtak vissza rájuk a leadott kilók.

2020 nagy sztárfogyásai

A 2020-as év alakulása kedvezett a diétázók számára. Sokaknak kifejezetten kapóra jött, hogy a koronavírus-járvány kitörése után lelassult a világ, így akadt idejük bőven a testedzésre, és otthonról könnyebben lehetett odafigyelni a tudatos táplálkozásra.

Ezt is szeretjük