Tóth Vera piros ruhája telitalálat - Látványos fogyása után ilyen vékony benne
Tóth Vera egyre gyakrabban bújik nőies ruhákba, a legutóbbi választásával is nagy sikert aratott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Vera élete 2016. 03. 31-én nagyon megváltozott, gyomorbypassműtétje után nem csak rengeteget fogyott, de az egészsége is elkezdett helyreállni. Az operáció mellett teljes életmódváltásba fogott: odafigyel arra, mit eszik, és rendszeresen sportol. 

A műtétje negyedik évfordulóján azt írta, amióta sportol, nem volt beteg, és bár 2018 karácsonyán megismert párja, a nagyon jól főző Pauli Zoltán mellett nehéz az étkezési elveket betartani, de igyekszik a táplálkozásra is nagyon odafigyelni. "A konfekcióméret középső és legfelső határa közé estem be, de határozottan jobb az életem" - olvasható a bejegyzésben. 

Tóth Vera ruhái a fogyás után  

2019 áprilisában a noslaty.hu-nak azt nyilatkozta, 53 kilót fogyott, és míg mások a karanténban felszedtek magukra egy kis felesleget, az énekesnőnek sikerült hét kilót leadnia, ugyanis a sportot nem hagyta abba, és miután párjához Palkonyára költözött, annak lakáséttermében sokat volt talpon - ha kellett, a konyhában segédkezett, máskor felszolgált.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 35 éves sztár nemcsak látványosan vékonyabb lett, de az öltözködési stílusa is sokat változott az elmúlt években. Már bármelyik nőiruha-boltban talál magának csinos darabokat, és bátran választ az alakját kiemelő, nőies kreációkat. Azzal a piros madarakkal díszített ruhával is nagy sikert aratott, amit Nyíregyházán a Dés László-koncert vendégeként viselt. Sokan érdeklődtek arról, hol lehet beszerezni. 

"Bitang jól áll ez a ruha a színe a fazonja minden tökéletes... és persze nagyon csinos vagy, minden tiszteletem a tied!"

"Kedves Vera! Nagyon csinos vagy ebben a ruhában is. Meg szeretném kérdezni, hogy hol lehet kapni? "

Képes összeállításunkban megnézheted, Tóth Vera milyen nőies ruhákkal hangsúlyozta egyre vékonyabb alakját az elmúlt időszakban. 

Ezt is szeretjük