Wossala Rozina sokat fogyott: követői szerint már alig lehet ráismerni

Wossala Rozina elárulta, hogyan számolt le a felesleges kilókkal.

beauty and style
Top olvasott cikkek

„Nagyon megváltoztál, alig lehet rád ismerni!” - ilyen, és ehhez hasonló kommentekkel árasztották el a rajongók Wossala Rozina Instagram-oldalát legfrissebb képe alatt. A sztárszakács valóban látványos változáson ment át, valósággal ragyog a fotón.

Nem csak haját hordja hosszabban, jó pár kilótól is megszabadult az elmúlt hónapokban. A fogyása feltűnő, képein egyre vékonyabb.

Wossala Rozina fogyása

Új formáját nem drasztikus fogyókúráknak köszönheti, diétája alatt sem hajlandó feladni az ízeket, szerinte egy kis kreativitással könnyedén meg lehet oldani, hogy az olyan szénhidrátszegény ételek, mint a saláták vagy a halak is isteniek legyenek.

„Szerintem lehet diétázni extrém finom ételekkel is! Jó, nekem könnyű. Mármint nem diétázni, vagyis de...Mi van?” - viccelődött a posztban.

wossala-rozina
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök, Instagram/Wossala Rozina

Követőinek év elején kezdett feltűnni, hogy kedvencük nem úgy fest a képeken, mint ahogy azt megszokták. El is kezdték ostromolni kérdéseikkel, mi a titka, hogy tudott ilyen gyorsan leszámolni a pluszkilókkal. Nem kellett sokat várniuk a válaszára, ugyanis A Konyhafőnök egykori ítésze elárulta, tudtán kívül az időszakos böjtöléssel adta le a felesleget.

„Sokan kérdezitek mostanában, min változtattam, mert állítólag kívülről feltűnik valami változás... Nos, sok mindenen, de ha egyet kell mondanom, rengeteg juicet iszom...Főleg zöldségleveket, általában délelőtt és este hat után. Evés helyett. Így kap a szervezetem egy kis időt regenerálódni, nem állandóan az emésztéssel van elfoglalva. Aztán kiderült, hogy ezt intermittent fastingnak hívják, de én erről kb. egy héttel ezelőttig semmit se tudtam...”

Tóth Andi látványos fogyása

Tóth Andi gőzerővel készült a bikiniszezonra. Az Instagram-oldalán szemtanúi lehettek a követői, hogy milyen izzasztó edzéseken vett részt a tökéletes forma elérése érdekében. A befektetett energia szemmel láthatóan kifizetődött: legújabb fotóján úgy fest lenge, tűzpiros bikinijében, mint egy fürdőruhamodell.

Ezt is szeretjük