Balássy Betty 106 kiló volt, a felére fogyott: képeken 2022 leglátványosabb sztárfogyásai

Előtte-utána fotókon láthatod azokat a magyar hírességeket, akik 2022-ben a legnagyobb átalakuláson mentek keresztül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hazánk sztárvilága nem csak a botrányoktól szokott hangos lenni, egy nagyobb fogyás alaposan meg tudja mozgatni a rajongókat. Nem telik el úgy év, hogy ne lássunk látványos átalakulásokat - 2022-ben több hírességnek is sikerült búcsút intenie a kilóknak.

Balássy Betty teljesítményén rengetegen ámultak. Igazi sikertörténet az övé: 15 hónap alatt 40 kilogrammtól szabadult meg.

Magyar sztárok 2022-es nagy fogyásai

Az énekesnő három gyermeknek adott életet, amíg szoptatott, esze ágában sem volt fogyókúrázni. Ezután többféle diétát kipróbált, de a tartóst fogyást egyikkel sem tudta elérni. 2021 januárjában indult el az álomalakhoz vezető úton, megfogadta, hogy hét hónappal későbbi 40. születésnapjára lead 20 kilót.

A kulcs számára a türelem és az életmódváltás volt. Nem siettette a fogyást, reális célt tűzött ki maga elé. Saját maga állította össze az étrendjét: nem koplalt, és a kedvenceire sem mondott nemet, mindent fogyasztott, de mértékkel, kis adagokban. Három hónap elteltével a sportot is beiktatta: a zumba, a futás, a speedfitness és a westerntánc tartozik a kedvenc mozgásformái közé.

Az eredmény magáért beszél: 106 kilóról a felére sikerült fogynia. Friss képein nem csak karcsúbb, sugárzik a magabiztosságtól. 

Nem Balássy Betty az egyetlen, akinek fogyástörténete sokak számára inspiráló lehet. Képes összeállításunkban mutatjuk, 2022-ben kik voltak azok a sztárok, akik búcsút intettek jó pár kilónak.

Ezt is szeretjük