Tápai Szabina bikinis fotója kommentlavinát indított el: emiatt aggódnak a rajongói

Tápai Szabina olyan vékony friss bikinis fotóján, hogy a követői aggódnak miatta.

tapai-szabina-kucsera-gabor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tápai Szabina friss bikinis képe mellett ezúttal arról szóltak a kommentek, hogy egyesek szerint a 36 éves sztár nagyon lefogyott. 

Az egykori profi kézilabdázóról készült felvételt az Instagram-oldalán, ide kattintva nézheted meg.

Tápai Szabina lefogyott

„Ne legyen tévedés, a Szabina egy nagyon szép nő, de mondjuk pár kiló, ha lenne rajta, még ettől is jobban nézne ki. És eszem ágában sincs továbbra sem bántani, mert kedvelem őt” - írt az egyik kommentelő, mire Tápai Szabina azt válaszolta, nem vette annak. 

Tápai Szabina egy júniusi boltmegnyitón.
Tápai Szabina egy júniusi boltmegnyitón.

„Úgy lefogytál, nem ismertem rád. Nem áll jól” - olvasható egy másik hozzászólásban, amire a háromgyerekes édesanya azt írta, nem direkt fogyott le. 

„Drága Margit, 3 gyermek, influenszer munkák, saját vállalkozásuk működtetése, háztartás és még sorolhatnám. Ne csodálkozzunk, hanem drukkoljunk, hogy legyen ereje mindezt végig csinálni!” - reagálta egy másik hozzászóló a hölgynek. 

„Szabina én nagyon bírlak, és nem bántásból írom, de ne fogyjál többet” - erre a kommentre Tápai Szabina azt válaszolta, nem áll szándékában, és a nem alvás, illetve a szoptatás az oka, hogy ennyire lefogyott.  

Csobot Adél bikinis képei

Csobot Adél és Istenes Bence szakítanak időt a feltöltődésre: miután a műsorvezető visszatért az El Caminóról, májusban Olaszországban, Palermóban romantikáztak, júniusban a Balatonnál  lazítottak, július elején pedig Horvátországba utaztak néhány napra. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük