Dallos Bogi pink bikinijében olyan, mint egy modell: a kifutón is végigsétálhatna

Dallos Bogi lenyűgözte követőit a bikinis képekkel. Karcsú, nőies, és kicsattan a magabiztosságtól.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi bikinis képeket töltött fel magáról a közösségi oldalára. A pink darab remekül állt neki, nem csoda, hogy agyba-főbe bókoltak az alakjára a követői.

A darab szabása kiemelte karcsú, sportos alakját, a rózsaszín élénk árnyalata pedig remekül passzolt bőrtónusához és hajszínéhez. 

Dallos Bogi pink bikiniben

Fekete napszemüveggel tette tökéletessé az összhatást, a sok zölddel és azúrkék vízzel a háttérben olyan látványt nyújtott, mintha nem az Instagramját, hanem egy divatmagazint lapozgatnánk. A poszt jobb szélén lévő fehér nyílra kattintva nézheted végig a képeket.

Nem csak az vehető ki a felvételeken, hogy az énekesnő hibátlan alakjával akár manöken is lehetne, az szintén szembetűnő, milyen magabiztos, boldog, kiegyensúlyozott nő benyomását kelti. Ebből a pozitív energiából követői szívesen töltődnek fel. 

Volt, aki kérte is tőle, legyen több ilyen fotója, más világszépének titulálta. Olyan is akadt, akit a fotók természetessége fogott meg.

"Végre egy igazi természetes szépség a sok mű nő között" - bókolt neki az egyik rajongó.

Járai Kíra bikiniben

Képes összeállításunkban mutatjuk Járai Máté feleségének bikinis fotóit Thaiföldről. Járai Kíra szenzációsan festett az egzotikus környezetben.

Ezt is szeretjük