Járai Kíra ilyen karcsú bikiniben: Thaiföldön dögös képek készültek róla

Járai Kíra egy hónapot töltött Ázsiában, hogy thai boxot tanuljon, de persze a strandolás sem maradt el, bikinis képeket is posztolt.

járai-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Járai Máté és Járai Kíra kettősét az ország a 2020-as Nyerő Párosban ismerhette meg. Azóta rengetegen követik nyomon az életüket. Akik Instagramon nap mint nap nézik a posztjaikat, tudhatják, szinte mindent együtt csinálnak. Így nagy kihívás volt Kíra számára, hogy egy hónapot férje nélkül Thaiföldön töltött. 

A szinkronrendező közösségimédia-oldaláról kiderül, élete párján kívül van egy másik szerelme is, a sport. Gyakran tesz ki olyan posztokat, amelyeken edzés közben látható, Ázsiába is a mozgás szeretete vitte: edzőjével és egy kisebb csapattal azért utazott ki, hogy thai boxot tanuljon.

Járai Kíra Thaiföldön

- Teljesen más kint thai boxolni. Eleve meg kell szokni azt, hogy pár szintet feljebb kell lépni az állóképességben, mert teljesen más klímán edzel. Ettől egy kicsit féltem, hogy gyakorlatilag ott kettőt mozdulsz, és már szakad rólad a víz - ecsetelte a Reggeliben.

A rengeteg sport mellett azért jutott idő a pihenésre és feltöltődésre is. Voltak bulik és a strandolás sem maradhatott el. A hófehér homokos parton dögös fotók készültek róla bikiniben. Karcsú, izmos alakján egyértelműen látszik a rengeteg mozgás.

Képes összeállításunkban mutatjuk Járai Máté feleségének bikinis fotóit Thaiföldről. Járai Kíra szenzációsan festett az egzotikus környezetben.

Ezt is szeretjük