Wossala Rozina ilyen sokat fogyott - Mégsem lesz sose modellalkat

Wossala Rozina 12 kilótól szabadult meg, miután teljesen megváltoztatta az életét és az étkezési szokásait.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik követik Wossala Rozinát az Instagramon, azok számára egyértelmű, szinte minden fotóján egyre vékonyabb. Tudatosan döntött a teljes életmódváltás mellett: 12 kilót fogyott az elmúlt időszakban.

Rengeteget változott az élete, mióta 2014-ben debütált a kamera előtt. Az ország A Konyhafőnök legelső évadában ismerhette meg, amelyben egy hajszállal csúszott le a dobogó legfelső fokáról. Bár második lett, ez is elég volt ahhoz, hogy elinduljon a karrierje a gasztronómia világában.

Wossala Rozina ilyen vékony

2015-ben társalapítóként megnyitotta a Bestia éttermet Budapesten, egy évvel később pedig már zsűritagként tért vissza a tévés főzőversenybe. 

Bár a sikerek nem kerülték el, már 2019-ben érezte, valami nem stimmel, nem érezte jól magát a bőrében. Costa Ricára utazott, ami felért számára egy tisztítókúrával. Ekkor fogalmazódott meg benne, gyökeres változásra van szüksége.

- Elkezdtem odafigyelni arra, mit eszem, mit iszom, összességében mit fogyasztok - idetartozik például az is, hogy mit olvasok -, és elkezdtem több időt egyedül tölteni. Rájöttem, a változásnak belülről kell elindulnia, amihez leginkább az kellett, hogy végre őszinte legyek magammal, és bevalljam, mik azok, amik nem tesznek jót, bármennyire is élvezetesek - ecsetelte a Runner’s World interjújában.

Wossala Rozina 2014-ben a Konyhafőnök versenyzőjeként és 2022-ben. Látványos, mennyivel vékonyabb.
Wossala Rozina 2014-ben a Konyhafőnök versenyzőjeként és 2022-ben. Látványos, mennyivel vékonyabb.
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök, Instagram/Wossala Rozina

Ma már teljesen más ételekből és italokból áll egy napi menüje, mint egykor. Ébredés után egy nagy pohár préselt lével indul a napja, majd ezt követően fehérjedús reggelit fogyaszt, többnyire tojást. Sertéshúst már egyáltalán nem eszik, de húst is csak havi egyszer. A sportot is beiktatta, az odafigyelésnek pedig meglett a gyümölcse, karcsúbb, mint valaha.

Annak ellenére, hogy fogyása után sorra kapja a gratulációkat megújult külsejére, igyekszik nem elrugaszkodott célokat állítani maga elé. Nem hasonlítgatja a testét másokéhoz, és csakis a saját elvárásainak akar megfelelni.

Én sosem leszek modellalkat

- Nem is ez a cél, viszont szeretném magamból kihozni a legtöbbet.

2021 nagy sztárfogyásai

Nem Wossala Rozina az egyetlen híresség, aki az elmúlt évben jelentős átalakuláson ment keresztül. Képes összeállításunkban a 2021-es év leglátványosabb sztárfogyásait mutatjuk meg.

Ezt is szeretjük