Balássy Betty 40 kilót fogyott: friss fotóján elképesztően karcsú

Balássy Betty 15 hónap alatt 40 kilót fogyott, az énekesnő diétája nagyon sikeres.

balassy-betty-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem csak Varga Feri, mostanra Balássy Betty is rengeteget fogyott a saját magára szabott diétájával. Az énekesnél 2018-ban diagnosztizáltak cukorbetegséget, ezt követően jó pár kilót leadott, a karanténidőszakból is vékonyabban jött ki, de ez a feleségére is igaz. 

Az énekesnő tavaly májusra 20, mostanra pedig 40 kilótól szabadult meg, az eredményt pedig a közösségi oldalán is megmutatta. 

Balássy Betty diétája

Balássy Betty három gyermeknek adott életet, amíg szoptatott, semmiképp nem akart fogyókúrázni, azokkal a diétákkal pedig, amiket az évek során kipróbált, nem tudott tartósan lefogyni. A sikert végül az életmódváltás hozta meg számára. 2021 januárjában megfogadta, az év júliusában ünnepelt 40. születésnapjára lead húsz kilót - ezt az eredményt már május végére elérte. Szerinte a kitartás és fegyelem mellett a türelem is sokat segített: férje tanácsára nem tűzött ki maga elé elérhetetlen célokat, hány kilót adjon le hetente, havonta. 

Saját maga állította össze az étrendjét, de arra egy szakember is rábólintott. Nem koplal, és eszik a kedvenc ételeiből, de mértékkel, és a főzéshez használt alapanyagokat lépésről lépésre egészségesre cserélte. Három hónappal az életmódváltás kezdete után beiktatta a mindennapos mozgást: hetente ötször edz, háromszor kardiózik, így zumbázik, westerntáncol, de jár speedfitnessre, néha fut is. Balássy Betty - Megcsináltam néven külön Facebook-oldalt is indított, ahol sokan kérnek tőle tanácsot. Úgy véli, a fogyitablettákra felesleges pénzt költeni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Balássy Betty mostanra 40 kilót fogyott, az a fehér ruha, ami motiválta, szenzációsan áll rajta. "Sikerült! - 40 A motiváló rucim ezennel bekerül a szekrénybe 15 hónap után. Hát ez baromi jó érzés! Hajrá Mindenkinek, aki belefogott az életmódváltásba! Higgyetek Magatokban!" - írta a képhez. Képes összeállításunkban nemcsak ezt, hanem az énekesnő átalakulását is láthatod.

Ezt is szeretjük