Fásy Zsüliett duci tiniből igazi bombázó lett - Magyar sztárok, akik rengeteget fogytak
Képeken hazánk hírességei, akik búcsút intettek a felesleges kilóknak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem mindenkit áld meg a sors olyan alkattal, ami lehetővé teszi, hogy az ember következmény nélkül élvezni tudja a finom falatok nassolását. Vannak, akiknek már gyermekként szembesülnie kell azzal, hogy nem ehetnek akármit, mert hajlamosak a hízásra.

Fásy Zsüliettnek is hihetetlen akaraterőre volt szüksége, hogy búcsút intsen a gyerekkorában felszedett túlsúlyának.

Magyar sztárok, akik rengeteget fogytak

Az egész ország cuki, kerekded kislányként ismerte meg, ám 23 éves korára hatalmas átalakuláson van túl: 43 kilogrammtól sikerült megszabadulnia. Fásy Ádám lánya elárulta, hogy az osztálytársai csúfolódásához egy idő után hozzászokott, de az egészségügyi problémáihoz nem akart. 

Miután hiába aludt tíz órát, nem tudta magát kipihenni, valamint már a sétálás is nehezére esett, döntésre jutott: leadja a súlyfelesleget. Nem adott magának időkorlátot, nem akart szenvedni, lassú, de tartós életmódváltással érte el a fogyást. Elhagyta a cukros üdítőket, lemondott az energiaitalokról és a süteményekről, fehér kenyeret pedig már a családja sem vesz.

- Azt kellett megtanulnom, hogy lassan, többször, keveset egyek, és ne lakjak jól. Ma már inkább vizet iszom, halat, natúr húsokat, gyümölcsöket és zöldségeket eszem, közben persze ügyelek a vitaminbevitelre - mesélte a Story magazinnak 2021 februárjában.

Nem Fásy Zsüli az egyetlen, akinek sikerült jelentős súlyfeleslegtől megszabadulnia. Képes összeállításunkban olyan sztárokat mutatunk, akiket duci gyerekként vagy tiniként ismertünk meg, ma azonban bombázóként láthatjuk őket.

Ezt is szeretjük