Nyári Dia egyre karcsúbb: 20 kilós fogyása után jobb formában van, mint valaha

Nyári Dia hatalmas átalakulása után sokak példaképe lett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyári Dia 2019 májusában hatalmas elhatározásra jutott. Inzulinrezisztenciája miatt életmódot váltott, és beépítette mindennapjaiba a rendszeres testmozgást.

Az állhatatos munka, valamint hogy lemondott a cukorról és lisztről, nem maradt eredménytelenül, mára fittebb, mint valaha.

Nyári Dia 20 kilót fogyott

Összesen 20 kilogrammtól sikerült megszabadulnia. Friss képein olyan karcsú, akár egy igazi atléta. A futás szerelmesekét hetente 30-40 kilométert tesz meg összesen, illetve azt is megválogatja, hogy mit visz be a szervezetébe. Bár ma már nem fogyókúrázik drasztikusan, és nagyon odafigyel arra, hogy ne szaladjanak vissza rá a kilók.

- Nem egyszerű megtartani ezt a súlyt, bár a sport, és hogy az inzulinrezisztenciám miatt nem eszem cukrot és fehér lisztet, rengeteget segít. Ezeket egyébként azoknak is kerülniük kellene, akik egészségesek. A finomlisztből készült tészták helyett teljes kiőrlésűt fogyasztok, azt is inkább ebédre vacsora helyett, mert nemcsak az fontos, mit eszünk, hanem az is, hogy mikor - mesélte a Best magazinnak.

Az Instagram-oldalára feltöltött fotók magukért beszélnek, mintha nem is ugyanaz a nő mosolyogna rajtuk, mint aki két esztendővel ezelőtt. Követőire is nagy hatással van, hogy sokszor mutatja meg sportos életvitelét, akik gyakran kérnek tanácsot tőle. Ilyenkor alaposan megválogatja, mit válaszol nekik.

- Szerintem ez nagy felelősség, mert nem vagyok szakember. Egyébként edzőit végeztem, vannak is ezzel terveim, de annyira még nem vagyok tapasztalt, hogy nagyon nagy igazságokat megmondjak - árulta el a Reggeliben.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen karcsú lett Nyári Dia alakja 20 kilós fogyása után.

Ezt is szeretjük