Völgyi Zsuzsi fürdőruhára vetkőzött: 18 kilós fogyása után ennyire karcsú

Miután leadta nagy súlyfeleslegét, Völgyi Zsuzsi már a strandon sem takargatja magát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Völgyi Zsuzsi fürdőruhás fotókon mutatta meg nőies idomait, miután 18 kilót fogyott. 

A Romantic énekesnője alapvetően nem szereti az ilyen fotózásokat, de most az egyszer kivételt tett.

Völgyi Zsuzsi fürdőruhában

Völgyi Zsuzsi imád wellnesselni, ez számukra igazi családi program, lánya, Glória imádja a vizet, kétéves korában magától megtanult úszni, ki sem lehet szedni a medencéből. Az énekesnő eddig nem érezte magát igazán komfortosan fürdőruhában, ez azonban nemrég megváltozott. 

- Sosem voltam magamutogató típus, 19-20 évesen sem szívesen parádéztam mások előtt lenge öltözetben. Amikor volt rajtam plusz súly, akkor az egyrészes fürdőruhára is standruhát húztam, és csak akkor vettem le, mielőtt becsobbantam a medencébe. Azt is leginkább akkor, amikor senki nem nézett oda. Ki sem merem mondani, hány kiló voltam, szégyelltem akkor is, és ma sem vagyok rá büszke.

volgyi-zsuzsi-furdoruha

- Most, hogy lefogytam 18 kilót egy étvágycsökkentő formula segítségével, sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Hosszú idő után újra elővettem a merészebb darabjaimat is, és már nem akarom mindenáron elrejteni a testem. Egy ideig csak a székre mertem kitenni őket, szemeztem velük, aztán csak belebújtam. És jó volt szinte mind. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Völgyi Zsuzsi hiába fogyott nagyon sokat, szerinte még hosszú út áll előtte, hogy elfogadja, már nincs rajta hatalmas súlyfelesleg, és olyannak lássa magát, amilyen tényleg.

volgyi-zsuzsi

- Még mindig alig hiszem el, hogy megvehetem a 38-as ruhát, vagy hogy jól áll rajtam egy kicsit feszesebb ruha is. Nem gondoltam korábban, hogy ilyen komoly nyomokat hagy az ember lelkében és önértékelésében a túlsúly - vallotta be.

Nézd meg, Gáspár Virág mennyire lefogyott!

Gáspár Virág 2020 nyarán száz kiló körül volt, akkor határozta el, hogy leadja a súlyfeleslegét. Azóta jó pár pluszkilótól megszabadult, de az idei fotóin minden eddiginél karcsúbb. 

Gáspár Virág ilyen vékony még sosem volt: alig ismerni fel a fogyása után

Gáspár Virág a januári fotói alapján még karcsúbbra fogyott.

Elolvasom
Ezt is szeretjük