Liptai Claudia látványosan lefogyott: miniruhában ilyen karcsú 10 kiló mínusszal

Liptai Claudia életében az elmúlt időszak olyan pörgős volt, hogy előfordult, nem volt ideje enni.

Liptai Claudia lefogyott
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2023-as év első hónapjai pörgősen teltek Liptai Claudia életében. Több új projekten dolgozott: színházi, rádiós és tévés munkái mellett elindította a Sláger FM YouTube-csatornáján új műsorát Nő a tét címmel.

Nem kis munka volt a semmiből tető alá hozni egy ilyen jellegű produkciót, amelynek megvalósításából a műsorvezető teljes mértékben kivette a részét. 

Liptai Claudia lefogyott

A feszített munkatempó és némi odafigyelés pedig a külsején is nyomot hagyott: 10 kilót fogyott az elmúlt időszakban. A Story magazin friss képén egy pink minit viselt, látványos, mennyivel karcsúbb lett.

- Azt éreztem, hogy van miért, van célom, találtam örömöt. Májustól jön az önálló estem, az egy saját befektetés, minden része az enyém. Az a pont az i-re. Mindkét munka olyan, amitől nem is tudok mélyen aludni igazán, pörög az agyam, hogyan csináljam a dolgokat - árulta el.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Hozzátette, előfordult, hogy olyan sok dolga akadt, hogy enni már nem volt ideje, ettől kezdett fogyni. Amint a folyamat beindult, elkezdett tudatosan is odafigyelni az étkezésre.

A 2022 nyarán leadott mestercukrászos képeivel összehasonlítva látványos, milyen sokat fogyott.
A 2022 nyarán leadott mestercukrászos képeivel összehasonlítva látványos, milyen sokat fogyott.
Fotó: RTL/Tulok András

- Sokkal több energiám van így, hiszen a fogyás nem csak a kilókról, az energiáról is szól. Nem vagyok enervált, tiszta az agyam, ami szükséges is. Kiderült, hogy kevesebb táplálékkal jobban működik! Ez egy minőségi változás az életemben, sokkal egészségesebben étkezem.

Nézd meg Kelemen Anna drasztikus fogyását!

A pontos testsúlyát nem árulta el, annyit mondott, 168 centiméteres magasságához nincs 50 kiló, de inkább a 40-hez közelítene. A testösszetétel-vizsgálat kimutatta, ha tovább folytatja, rossz vége lesz a fogyókúrának.

Kelemen Anna ilyen vékonyra fogyott: a sztárorvos szerint meghal, ha tovább folytatja

Kelemen Annán testösszetétel-vizsgálatot végeztek. Az eredmény kimutatta, ha tovább folytatja, rossz vége lesz a fogyókúrának.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL II/NőComment!

Ezt is szeretjük