Liptai Claudia új műsora: eddig titkolta, hogy saját talk-show-ja indul

Március 3-án indul Liptai Claudia Nő a tét című talk show-ja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia új műsorban lesz látható: a Nő a tét című talk-show-ja, a 95.8 Sláger FM digitális platformjain - YouTube és minden podcastfelületen - lesz látható és hallható. 

Az első adás március 3-án 20 órától a YouTube-on, míg a rádió összes podcastcsatornáján 22 órától lesz elérhető.

Liptai Claudia talk-show-ja

Nemcsak a megjelenés helye, de a formátum tematikája is igazi újdonság. Liptai Claudia és stúdióvendégei minden adásban olyan témákat járnak körül - a toleranciától a meztelenségig -, amelyekben egy közös vonás van: a kendőzetlen őszinteség. 

liptai-claudia
Fotó: Sláger FM

- Ebben a műsorban nem világot váltunk meg. Az biztos, hogy minden jelentős dolog egy hétköznapi pillanattal kezdődik. És ezekben benne van az egész világ. Azt szeretném, hogy amikor minket néznek vagy hallgatnak, sírjanak, nevessenek, akár legyenek dühösek... de mindenképp érezzenek valamit - mondja a műsorról. 

Az első adásban dr. Pónyai Katinka bőrgyógyász-kozmetológus szakorvossal, Ráskó Eszter standupossal, valamint Osváth Zsolt digitális tartalomgyártóval beszélget. A műsorvezető és vendégei az önazonosság témakörét járják körül. 

Bár a humor állandó kísérője az adásoknak, már az első alkalommal olyan témák is felszínre kerülnek, mint Ráskó Eszter magabiztosságának valódisága, Osváth Zsolt beképzeltsége vagy dr. Pónyai Katinka korábbi traumái.

Liptai Claudia bikinis fotói

Liptai Claudia 2015 nyarán posztolt magáról először egész alakos képet, amin fekete bikiniben pózolt Görögországban. Azóta is minden nyáron visszatért ugyanarra a tengerpartra, és bikinis kép is készült róla.

Ezt is szeretjük