Tolvai Reni 20 kilós fogyása: előtte-utána mintha egy másik nőt látnánk

Tolvai Reni fotómontázsokon mutatta meg, milyen sokat fogyott.

tolvai-reni-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni fotómontázsokon mutatta meg, milyen sokat fogyott: a képeken nagyon látványos a változás. 

Nem csak az alakja, az egész megjelenése nagyon más, látszik, hogy jól érzi magát a bőrében. 

Tolvai Reni fogyása fotókon

A 2010-es Megasztárban aratott győzelme után volt, hogy Tolvai Reni lefogyott, máskor felszaladtak rá a pluszkilók, több diétát is kipróbált, az edzőtermet is látogatta. Tartós eredményt azonban csak azt követően ért el, hogy 2020 nyarán édesanyjával együtt elhatározták, leszámolnak a súlyfelesleggel. Mindketten sokat fogytak, az énekesnő fél év alatt 17 kilót, amiből idővel húsz lett. 

A márciusban 32. születésnapját ünneplő sztár azóta is tartja a súlyát, és másoknak is szeretne segíteni a fogyásban. Friss posztjában két fotómontázson mutatja meg, hogyan nézett ki az életmódváltás előtt, és milyen lett utána. (A jobb oldali nyíllal tudsz lapozni.)

Azt írta, tudja milyen az, ha valakire azt mondják, ő is hallotta a fellépésein eleget: "de kár érte, pedig milyen szép az arca".

Ha valaki a nyomdokaiba kíván lépni, annak az edzőztermet is rendszeresen látogatnia kell, az énekesnő legutóbb egy szombat este posztolt a súlyok közül. 

Gáspár Virág fogyása

Gáspár Virág 2020 nyarán száz kiló körül volt, akkor határozta el, hogy leadja a súlyfeleslegét. 2021 márciusára lefogyott húsz kilót, de még nem volt elégedett. Januári fotóin a tavaly megszokottnál is sokkal karcsúbb. 

Cover-fotó: Instagram/Tolvai Reni

Ezt is szeretjük