Tolvai Reni édesanyja 57 éves lett: a gyönyörű Georgetta bőven letagadhatna korából

Tolvai Reni édesanyjának fiatalos megjelenését a rajongók sosem tudják szó nélkül hagyni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni rajongói közt sokan akadnak olyanok, akik képtelenek elhinni édesanyja korát. Georgettát jól ismerhetik a követői, hiszen a gyönyörű édesanya gyakran feltűnik lánya Insta-posztjain.

Előfordul, hogy minden apropó nélkül tölt fel anya-lánya képet, de az a gyakoribb, hogy valamilyen különleges alkalomból fotózkodnak együtt.

Tolvai Reni anyjának kora

A friss bejegyzések esetében az utóbbiról van szó: Georgetta 57 éves lett, a születésnapi ünneplés közepette készültek róla új felvételek. Mint mindig, fiatalos megjelenésére szép számmal érkeztek a bókok. Az első képen szülinapi tortájával a kezében kapták le.

"Nagyon csinos anyukád van, Isten éltessen sokáig!" - olvasható egy a sok felköszöntés közül. 

Georgetta a ruhák terén is tartja a lépést, mindig trendi szettekben láthatjuk. A jeles napon a szexi oldalát hangsúlyozta, dögös dekoltázsát mutatta meg a barna darab, amit viselt.

Az énekesnő egy anya-lánya fotót is mutatott az estéről. Egy menő bárban folytatták az estét, ahová koktélozni mentek. Néhány Insta-storyt is megosztott, ezeken az látszik, mindent bedobott, hogy az édesanyja nagy napja emlékezetes legyen: pezsgővel és macaronnal készült, a lakást pedig arany, "Happy Birthday” feliratú lufikkal dekorálta ki.

Pirner Alma édesanyja bikinis bombázó

Pirner Alma és édesanyja bikiniben fotózkodtak az Instagramra. Az anya-lánya poszt láttán sokaknak leesett az álla, ugyanis a 67 éves Jodie igazi bombázó. A rúdtáncvilágbajnok és anyja a Bahamákon készítették a dögös felvételeket magukról.

Pirner Alma és édesanyja bikiniben: a 67 éves Jodie igazi bombázó

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük