Tolvai Reni édesanyja 57 éves lett: a gyönyörű Georgetta bőven letagadhatna korából
Tolvai Reni édesanyjának fiatalos megjelenését a rajongók sosem tudják szó nélkül hagyni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni rajongói közt sokan akadnak olyanok, akik képtelenek elhinni édesanyja korát. Georgettát jól ismerhetik a követői, hiszen a gyönyörű édesanya gyakran feltűnik lánya Insta-posztjain.

Előfordul, hogy minden apropó nélkül tölt fel anya-lánya képet, de az a gyakoribb, hogy valamilyen különleges alkalomból fotózkodnak együtt.

Tolvai Reni anyjának kora

A friss bejegyzések esetében az utóbbiról van szó: Georgetta 57 éves lett, a születésnapi ünneplés közepette készültek róla új felvételek. Mint mindig, fiatalos megjelenésére szép számmal érkeztek a bókok. Az első képen szülinapi tortájával a kezében kapták le.

"Nagyon csinos anyukád van, Isten éltessen sokáig!" - olvasható egy a sok felköszöntés közül. 

Georgetta a ruhák terén is tartja a lépést, mindig trendi szettekben láthatjuk. A jeles napon a szexi oldalát hangsúlyozta, dögös dekoltázsát mutatta meg a barna darab, amit viselt.

Az énekesnő egy anya-lánya fotót is mutatott az estéről. Egy menő bárban folytatták az estét, ahová koktélozni mentek. Néhány Insta-storyt is megosztott, ezeken az látszik, mindent bedobott, hogy az édesanyja nagy napja emlékezetes legyen: pezsgővel és macaronnal készült, a lakást pedig arany, "Happy Birthday” feliratú lufikkal dekorálta ki.

Pirner Alma édesanyja bikinis bombázó

Pirner Alma és édesanyja bikiniben fotózkodtak az Instagramra. Az anya-lánya poszt láttán sokaknak leesett az álla, ugyanis a 67 éves Jodie igazi bombázó. A rúdtáncvilágbajnok és anyja a Bahamákon készítették a dögös felvételeket magukról.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük