Kucsera Gáborról arcpirító sztorit mesélt Dudás Miki: az esti műsorban állt elő vele

Dudás Miki a TV2 Szerencsekerék című műsorában osztott meg egy sztorit Kucsera Gáborról.

dudas-miki-kucsera-gabor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta kiderült, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina válnak, egyre több sztori kerül elő a magánéletükkel kapcsolatban. 

Ezek nagyobbik része a kajakos nőkhöz fűződő viszonyáról szól. Egykori sporttársa, Dudás Miki is mesélt egy történetet a TV2 Szerencsekerék című műsorának vendégeként. 

Dudás Miki Kucsera Gáborról 

- Az első felnőttvilágversenyem volt, pont itthon, Szegeden rendezték. Kucsera Gábor akkor robbant be, nagyon sikeres portoló volt, nagyon szerették a lányok is. A verseny után kimentünk a közönséghez autogramot osztani, én kis fiatalként odavergődtem Kucsi mellé, hogy mondom, hátha csurran-cseppen valami nekem is. Ugye mindenki a Kucsit akarta, rólam, ugye, azt se tudták, ki vagyok, mentem utána. 

dudas-miki
Fotó: TV2/Szerencsekerék

- Aztán odajött egy csinos lány, hogy szeretne autogramot. Kucsi mondta neki poénból, hogy akkor cicire, hogyha lehet. A csajszi erre fogta, és kivette mind a két mellét. Kucsera aláírta az egyiket, én a másikat - osztotta meg a nézőkkel a világbajnok kajakozó. 

- Teljes döbbenet - az arcpirító történetre a Szerencsekerék műsorvezetője, Kasza Tibi csak ennyit tudott reagálni. 

Gulácsi Péter felesége az Év Sportolója Gálán

Diána nemcsak gyönyörű volt a gálán, hanem nagyon dögös is a fekete, kivágott estélyi ruhájában. Gulácsi Péter díjat is vehetett át, ugyanis az Év csapata kategória győztese a férfilabdarúgó-válogatott lett. 

Cover-fotó: TV2/Szerencsekerék, TV2/Mokka

Ezt is szeretjük