Kucsera Gábort G.w.M. exétől látták eljönni: Melanie is megszólalt a szemtanú után

Kucsera Gábort egy szemtanú látta eljönni G.w.M. exének lakásából. Melanie így nyilatkozott az ügyben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 2-án Tápai Szabina címlapon jelentette be, hogy 12 év házasság és három gyerek után elválnak Kucsera Gáborral. Arról is nyilatkozott, nyolc hónapja külön élnek, valamint elárulta, hogy a megcsalás is szerepet játszott abban, hogy tönkrement a házasságuk.

Azóta több elmélet is napvilágot látott azzal kapcsolatban, ki vagy kik lehetnek a hölgyek, akikkel a sportoló félrelépett: több híresség neve is felmerült, egy volt szeretője pedig a nyilvánosság elé is állt.

Kucsera Gábor és Nagy Melanie

Ezúttal újabb fordulatot vett a történet. A Blikknek egy szemtanú azt állította, hogy Kucserát látta kijönni G.w.M. exe, Nagy Melanie lakásából.

A Gábor nevű férfi február 6-a délután az egyik barátjához ment látogatóba, aki egy házban lakik Nagy Melanie-val. Egyből felismerte az egykori kajakost a nő lakása előtt, hiszen sokszor látta a tévében.

A lap mindezzel Nagy Melanie-t is megkereste, aki kérdésükre tiszta vizet öntött a pohárba.

- Hacsak nem az édesanyámnál járt Kucsera Gábor, akkor nem tudom, hogy mit csinált nálam. Viszont ha tényleg járt ott, akkor én is szeretném tudni, mit keresett a házamban. Soha életemben nem láttam az embert, még a hangját sem ismerném fel - jelentette ki, majd lerakta a telefont.

Pápai Joci megcsalta feleségét

Az énekes Hajdú Péternek az Összezárva című műsorban beszélt először arról, hogy miután apa lett, megcsalta a feleségét. Nem titkolózott, Anita elé állt, és bevallotta neki hűtlenségét, mire az asszony elhagyta. 

Ezt is szeretjük