Megszólalt Kucsera Gábor volt szeretője: többször lebuktak, mégis folytatták a viszonyt

Kucsera Gábor egykori szeretője azt állítja, Tápai Szabina is tudott a hónapokig tartó viszonyukról.

kucsera-gabor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta múlt csütörtökön Tápai Szabina bejelentette, hogy válnak Kucsera Gáborral, több bennfentes szólalt meg a lapoknak, mi vezetett a házasság felbontásához. 

A háromgyerekes anya a Story magazinnak azt mesélte, küzdöttek a házasságukért, de eljött az a pont, amikor tovább már nem csukhatja be a szemét. Az elmúlt két-három évben túl sok negatívum volt az életükben, nyolc hónapja külön is élnek. Arról is beszélt, hogy nem szépíti, volt megcsalás is a kapcsolatukban. 

Kucsera Gábor szeretője

Meg nem nevezett ismerősök azt állították, már az esküvő előtt is voltak gondok Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolatában, ahogy a gyermekeik születése után is.

kucsera-gabor-tapai-szabina
Fotó: Profimedia

A Blikket megkereste egy nő, aki azt állítja, a világbajnok kajakos szeretője volt a húszas évei elején, amikor Kucserának már megszületett a fia. Kilétét nem szerette volna felfedni, mert már boldog házasságban él. Tudta, hogy a férfi nős, mégis belement a kapcsolatba, annyira tetszett neki a sportoló. 

Külsőre megtestesítette számomra a tökéletes férfit. Minden nő odavolt érte, és különlegesnek éreztem magam, hogy kellek neki.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ő úgy látta, az olimpikon gondos apukája volt a kisfiának, ő vigyázott rá, amikor a felesége visszament kézilabdázni. Amikor Tápai Szabina hazaért, a férje sokszor belevetette magát az éjszakába, ilyenkor találkoztak. 

Szabina hamar rájött, hogy a férjének viszonya van, többször látta az üzenetváltásainkat, hallott részleteket a telefonbeszélgetéseinkből,

de aztán Gábor mindig megígérte, hogy mindent felszámol, a felesége pedig reménykedett. Szerintem Gábor igazán sosem akart megváltozni, még ha meg is próbálta - mesélte. 

kucsera-gabor
Fotó: TV2/A Farm VIP

A viszonynak néhány hónap után lett vége, a nő belátta, nincs jövőjük, és úgy érzékelte, más nők is képben vannak.

Pápai Joci megcsalta feleségét

Az énekes Hajdú Péternek az Összezárva című műsorban beszélt először arról, hogy miután apa lett, megcsalta a feleségét. Nem titkolózott, Anita elé állt, és bevallotta neki hűtlenségét, mire az asszony elhagyta. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük