Kökény Attila felesége dühében ezért tépte az összes esküvői fotójukat ketté

Kökény Attilának sem videója, sem képei nincsenek az esküvőjéről.

Kökény Attila esküvője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kökény Attila 2010-ben, a Megasztár ötödik szériájában tűnt fel, bár a tehetségkutatót nem ő nyerte, az év legjobb férfihangja lett, a közönség pedig egy életre a szívébe zárta. 

Az énekes a magánéletben is sikeres, második feleségével, Arankával 2022-ben már a 24. házassági évfordulójukat ünnepelhették. Az asszony a legnagyobb támasza, boldogságuk titka, hogy apró figyelmességekkel fejezik ki egymásnak mai napig tartó szerelmüket.

Kökény Attila esküvője

Bár Kökény Attila és felesége, Aranka egyértelműen összetartoznak, és mindig kitartanak egymás mellett, azért az ő házasságukban is akadtak konfliktusok. Kasza Tibi Pénzt vagy éveket! című műsorában például elárulták, nincs meg egészben egyetlen esküvői fotójuk sem, mert egy alkalommal csúnyán összekaptak, és az asszony olyan ideges lett férjére, hogy minden képet kettétépett. 

Kökény Attila felesége összetépte az esküvői fotókat.
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

- Valamit csinált, már nem tudom mit, és az összeset kettétéptem - mondta végtelen nyugalommal Aranka a kamerák előtt.

Kasza Tibi ezután az esküvői videóról érdeklődött, ám kiderült, túl nagy élményt ez a felvétel sem nyújt a házaspárnak és a családnak. 

- Mentünk házasodni, egy hölgy volt a kamerás. Ment a bevonulás, a bevonuláson még látszunk, majd észrevette az öcsémet. Onnantól fogva csak őt vette. Az, hogy aláírok, nincs meg. A csaj csak az öcsémet vette, öcsém ül, feláll, ő a tanú, a csaj csak őt vette tovább - mesélte nevetve Kökény Attila. 

Kökény Attilának első házasságából született egy fia, Attila, Arankától pedig további két gyermeke, a kisebb Aranka és Lali. Lányuknak 2020 januárjában fia született, aki a különlegesen csengő Medárd nevet kapta. Utána érkezett nagyobbik fia első gyermeke, a legkisebb Attila, majd 2021-ben lánya második babája, Inez. A negyedik unoka a 2022 áprilisában született Nikolasz, aki az ifjabb Kökény Attila második gyermeke.

Kökény Attila gyönyörű lánya, Aranka

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Kökény Attila egyetlen lányából, Arankából. 

Ő Kökény Attila ritkán látott lánya: a 22 éves Aranka gyönyörű nő

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

Ezt is szeretjük