Oroszlán Szonja hirtelen házasodott meg New Yorkban: volt férje csak előtte értesíttette a szülőket
Oroszlán Szonja a Life TV Bréking című műsorában mesélt arról, hogyan ment férjhez 2011-ben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oroszlán Szonja szülei konzervatívak, de a lányuk párválasztásába sosem szóltak bele, hacsak a lányuk nem sírva ment haza. 

Akkor sem lázadoztak, amikor egyik napról a másikra kiderült, hogy egy szem gyermekük a világ másik felén férjhez fog menni, ők pedig nem lehetnek jelen - mesélte a színésznő a Life TV hétköznap esténként jelentkező, Bréking című műsorában. 

Oroszlán Szonja New York-i esküvője

Oroszlán Szonja 2011 márciusában kelt egybe párjával, az esküvő részleteiről pedig a Life TV műsorában árult el részleteket. 

- Mi az én volt férjemmel egyszer csak New Yorkban egyik napról a másikra összeházasodtunk. Telefonon kérte meg aputól a kezemet, ami jó volt, mert nem értette, hogy mi történik, de rávágta, hogy jó, oké. Kérdezte, mikor lesz az esküvő, mire mondtuk: holnap! Elhitte, hogy nem viccelünk vele, kicsit sokkot is kaptak, de ilyenek a szüleim, hogy ezt egyáltalán nem vették zokon. 

oroszlan-szonja
Fotó: Life TV/Bréking

- Én egyke gyerek vagyok, nekünk van egy kis családunk, a kis gombócunk. A szüleim nem olyanok, hogy apukám mindenképp oda akart volna velem sétálni az oltárhoz, vagy hogy nagy esküvőt akartak volna sok emberrel. Sose akartak nagy, habos-babos dolgot, ahogy én se, ezért ebből se volt probléma. A barátok jobban megsértődtek: "Mi az, hogy nem volt ott senki?" 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az esküvő az elmondása szerint olyan volt, mint a Szex és New York című sorozatban: a városházán sorszámot kellett húzni. 

- Be kell jelentkezni, ami után ellenőriznek, hogy nem vagy például már háromszor házas, aztán kapsz egy időpontot. Bemész, kell egy tanú, akit gyakorlatilag behozhatnál az utcáról is, de mi az egyik gyerekkori barátomat hívtuk el. Ültünk, vártunk a sorunkra, aztán jelzett a sorszám a kijelzőn, hogy 523-as. Az ember bemegy, ki kell tölteni a papírokat, aláírni. Esküszöm, hogy annyira jó volt így.   

oroszlan-szonja2
Fotó: Life TV/Bréking

- Én azért tartottam azt a hagyományt, kell, hogy legyen valami új, valami régi, valami kék és valami kölcsönkért. A ruhám volt új, vettem egy nagyon jó, laza, tök szép kis esküvői ruhát, a régi egy westerncsizma, a kék pedig a zoknim volt, és a városházán a virágboltban kértem kölcsön egy hajdíszt: mondtam a néninek, hogy a virágot megvennénk, de ezt kölcsönkérném, visszahozom.   

A városházi rövid ceremónia után elmentek vacsorázni, majd jegyük volt a Madison Square Gardenbe egy kosárlabdameccsre, amit már sokkal korábban megvettek. Köztudott, hogy a nézőtéren ülők közül néha mutatnak párokat a nagy kivetítőn a Kiss Cammel, vagyis a csókkamerával: akik látják magukat, azok a nézők tapsvihara és éljenzése mellett csókot szoktak váltani. 

oroszlan-szonja3
Fotó: Life TV/Bréking

- Mondtam a volt férjemnek, milyen lenne már, hogy ma házasodtunk, és megtalálna a kamera ebben a húszezer ülőhelyes stadionban. És megtalált! Egyszer csak láttuk magunkat a kivetítőn, mi pedig mosolyogva mutattunk a karikagyűrűnkre, hogy ma volt az esküvőnk, puszi, puszi, és az egész aréna nekünk kiabált. Ez egy nagyon gyönyörű, teljes nap volt. 

Itthon nem tartottak külön esküvőt, csak egy családi ebédet. A házasság végül két évvel később véget ért. Oroszlán Szonja 2013 áprilisában Új-Zélandról írt útinaplója végén közölte, hogy benyújtották a válókeresetet, és már fél éve külön éltek, külön utakat jártak. Nem volt harmadik személy, a terveik és céljaik teljes mértékben különböznek, ezért döntöttek a válás mellett. 

Gombos Edina lánya

A TV2 egykori műsorvezetője 2015 júliusában úgy döntött férjével, Albertóval, hogy három bőrönddel, a négy hónapos kisfiukkal, Matteóval és a hatéves, iskolakezdés előtt álló kislányukkal, Mirandával felszámolják magyarországi életüket, és Floridába költöznek. Gombos Edina lánya cuki kisgyerekként él legtöbbünk fejében, pedig az elmúlt évben sokat változott, többek között rengeteget nőtt.

Ezt is szeretjük