Ő Gulácsi Péter gyönyörű felesége: Diána szexin kivágott estélyiben gálázott

Gulácsi Péter felesége gyönyörű nő, aki vonzotta a tekinteteket az Év Sportolója Gálán.

gulacsi-peter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gulácsi Péter magyar válogatott labdarúgót nemcsak a hazai közönség, hanem a németek is nagyon kedvelik, 2016-ban debütált az RB Leipzig kapusaként. 

2022 októberében egy mérkőzés közben elszakadt a keresztszalagja, pár nappal később Innsbruckban megoperálták, ám a rehabilitációja alatt, január elején egy újabb műtétre volt szükség. 

Gulácsi Péter felesége az Év Sportolója Gálán

Nemcsak a sportrajongók, hanem a felesége, családja is támogatja. Diánával 2010-ben ismerkedtek meg, 2016 tavaszán összeházasodtak. Első gyermekük, Gulácsi Dominik Zoltán 2019 júniusában született, akit egy újabb kisfiú, Vince követett 2021 augusztusában. 

Bár a 32 éves focistát a fociszurkolók kapusként hónapok óta nem láthatták, január 9-én az M4 Sport - Év Sportolója Gálán megjelent Budapesten a feleségével. Akkor azt mondta, három-öt hét múlva ismét pályára léphet. 

Diána nemcsak gyönyörű volt a gálán, hanem nagyon dögös is a fekete, kivágott estélyi ruhájában. Gulácsi Péter díjat is vehetett át, ugyanis az Év csapata kategória győztese a férfilabdarúgó-válogatott lett. 

Gulácsi Péterrel és feleségével a második gyermekével várandós műsorvezető, Lipcsei Betta is posztolt közös képet. 

Erdei Zsolt felesége

Erdei Zsolt és felesége 2013 óta vannak együtt. Rékával két kicsi gyermekük született: Gréti nyolcesztendős, Vilmos ötéves. Az ökölvívó előző házasságából született nagyfia is velük él, Viktor 16 évesen igazi lázadó tinédzser.

Cover-fotó: Jan Woitas/dpa/Alamy Live News/Profimedia

Ezt is szeretjük