Sári Évi először reagált a Kucseráról és róla szóló pletykákra: most lett elege

Sári Évi hosszú Instagram-posztban tisztázta, van-e bármi köze Tápai Szabina és Kucsera Gábor válásához.

sári-évi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azóta, hogy február 2-án Tápai Szabina bejelentette, tíz év házasság után elválnak Kucsera Gáborral, kis túlzással nem telt el úgy nap, hogy ne röppent volna fel valamilyen híresztelés a kapcsolatuk megromlását illetően.

Tápai Szabina a Story magazinnak anno elárulta, a megcsalás is közrejátszott a szakításukban. Sokan azonnal találgatásokba bonyolódtak, vajon kivel léphetett félre az egykori kajakozó.

Sári Évi és Kucsera Gábor

Felmerült egy modell, akit a tévéből ismerhetünk, valamint néhányan Kucsera Gábor exének nevét, Sári Évit is kezdték emlegetni. 

sári évi mokka.png
Fotó: TV2/Mokka

A színész-énekesnő egyszer és mindenkorra megelégelte, hogy belevonták ebbe a történetbe, egy hosszú posztban először öntött tiszta vizet a pohárba azzal kapcsolatban, van-e bármi köze Kucsera Gáborhoz. A nyilatkozatát teljes terjedelmében és változtatás nélkül közöljük:

"Az elmúlt hetekben csúnyán belekevertek egy család magánéletébe. Most jött el a pillanat, amikor már muszáj kommentálnom az eseményeket, mert sajnos egy olyan irányba indult el ez az egész, ami már kifejezetten sértő és bántó. Sokan pocskondiáznak és minősíthetetlen stílusban becsmérelnek engem, egy olyan dolog miatt, ami NEM IGAZ! Eleinte jót nevettem az egészen, de most már nem vicces…

A bulvár “jeles” képviselőit megkérem, hogy fejezzék be végre a szarkeverést, a megtévesztő címeket és a feltételezéseken alapuló cikkek megjelentetését, amit például egy “jósnő” szavai által fogalmaztak meg.

Sajnos sok ember nem tudja értelmezni azt, ami le van írva, csak az adott cikk címét jegyzi meg. (Ez egyébként számomra érthetetlen, de ez egy másik téma…) Mivel készpénznek veszik, amit olvasnak, így beskatulyáznak és egy olyan embernek gondolnak, amilyen nem vagyok.

Mindig is tisztességesen éltem az életemet és tisztességes kapcsolataim voltak, fontosnak is tartom ezt, így aztán különösen érzékenyen érint ez a helyzet, amit a bulvár kattintásvadász cikkei generáltak, ti pedig kedves olvasók bedőltetek nekik.

A lényeg: semmi közöm Kucsera Gáborhoz több, mint 10 éve. Szabina ELŐTT! volt a párom.

A szakításunk óta nem tartjuk a kapcsolatot semmilyen formában. Az elmúlt években egyszer találkoztunk egy edzőteremben véletlenül és 5 percet beszélgettünk arról, hogy kivel mi történt. Ennyi.

Tehát NEM tettem tönkre senki életét, NEM akadályoztam senki boldogságát, NEM romboltam szét senkinek a családját!

Minden kommentelő és véleményt nyilvánító nyugodjon meg végre, NINCS KÖZÖM AZ Ő ÉLETÜKHÖZ!

Sőt, őszintén sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatuk, hiszen 3 kisgyermekük is van, így nyilván nincsenek könnyű helyzetben. A legjobbakat kívánom az egész családnak!

Nem szeretnék ezek után a továbbiakban semmilyen formában szóba kerülni a témával kapcsolatban, ezért írtam le ezt és ezért osztottam meg.

Azoknak, akik értették és megértették, hogy a megjelent cikkeknek nincs valóságalapja és esetleg kiálltak mellettem, nekik köszönöm!"

Dudás Miki Kucsera Gáborról

Amióta kiderült, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina válnak, egyre több sztori kerül elő a magánéletükkel kapcsolatban. Ezek nagyobbik része a kajakos nőkhöz fűződő viszonyáról szól. Egykori sporttársa, Dudás Miki is mesélt egy történetet a TV2 Szerencsekerék című műsorának vendégeként. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük