Kucsera Gábor először törte meg a csendet: reagált a hűtlenségéről szóló pletykákra

Kucsera Gábor először szólalt meg azt követően, hogy Tápai Szabina bejelentette: válnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 2-án Tápai Szabina a Story magazinnak beszélt arról, hogy Kucsera Gáborral elválnak, nyolc hónapja nem is élnek együtt. 

Az egykori kézilabdázó azt mondta, mindketten megtettek mindent a házasságukért, de eljött az a pont, amikor tovább már nem csukhatja be a szemét. Nem fog szépíteni, volt megcsalás is.

Kucsera Gábor a hűtlenségről

A bejelentés után Kucserát több nővel, köztük egy ismert modellel is hírbe hozták. Egy héttel később egy neve elhallgatását kérő nő azt állította, a világbajnok kajakos szeretője volt a húszas évei elején, amikor a sportolónak már megszületett a fia. Azt mesélte, Tápai Szabina is tudott a viszonyukról, látta üzenetváltásaikat, de szerinte hitt a férje ígéreteiben. 

kucsera-gabor
Fotó: TV2/Farm VIP

Kucsera Gábor az elmúlt hetekben csendben maradt, a Retro Rádió Sztársáv című műsorában azonban reagált a hűtlenségéről szóló híresztelésekre is. Azt mondta, nem foglalkozik a pletykákkal, már élsportolóként megtanulta azokat kezelni. 

- Olyan sztereotípiák jönnek le emberekről, és olyan pletykásak vagyunk. Ez régen is így volt, de most már, a mai világban mindenféle platformon kering a pletyka. Én hatalmas nagy küzdő vagyok, az én hátam mindent elbír. Lehet engem köpdösni, meg pocskondiázni, én ezt elbírom, ezt a sportból hoztam - idézte szavait a Bors

DJ Dominique-nak arról is beszélt, hogy ha a pletykák le is peregnek róla, megviseli a kialakult helyzet, ami most Tápai Szabinával közöttük van, illetve az is, ami a médiában kialakult.  

Dudás Miki Kucsera Gáborról

Amióta kiderült, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina válnak, egyre több sztori kerül elő a magánéletükkel kapcsolatban. Ezek nagyobbik része a kajakos nőkhöz fűződő viszonyáról szól. Egykori sporttársa, Dudás Miki is mesélt egy történetet a TV2 Szerencsekerék című műsorának vendégeként. 

Ezt is szeretjük