Kocsis Tibor először jelent meg sármos párjával: filmpremieren álltak a fotósok elé
Kocsis Tibor párjával, Lászlóval a Szellemirtók - Az örökség hazai díszbemutatóján jelent meg először a nagy nyilvánosság előtt.

kocsis-tibor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kocsis Tibor a 2007-es Csillag Születikben mutatkozott be a képernyőn, az RTL Klub tehetségkutatójában az ötödik helyen végzett, a 2011-es X-Faktorban viszont már a fináléig menetelt, és meg is nyerte az évadot Malek Miklós mentoráltjaként.

Az elmúlt tíz évben külsőre és belsőre is sokat változott: a vékony, magas fiatalember szakállas, izmos férfivá vált, aki idén szeptember elsején negyvenéves lett. Ez a kerek szám is megerősítette abban, hogy itt az ideje megnyílni a nagy nyilvánosság előtt a magánélete egy olyan szeletével kapcsolatban, amit eddig csak a családtagjai, barátai és bizonyos szakmai körök ismertek. 

Kocsis Tibor párja

Október közepén D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában felvállalta másságát, és elárulta, hogy évek óta egy férfival él.

- Szerelemben, boldogságban, teljesen normális, átlagos párkapcsolatban egy másik párkapcsolathoz képest. (…) Most akkor mondjuk ki, hogy meleg vagyok, használjuk ezt a szót, ki szereti, ki nem szereti, ez az igazság - mondta a műsorban. 

Párjával először a Szellemirtók - Az örökség hazai díszbemutatóján lépett a nagy nyilvánosság elé, és fotózkodtak. A fantasy-vígjátékot november 18-tól vetítik a magyar mozik. 

A cikk az ajánló után folytatódik

László nevű szerelmét korábban sem rejtegette, társaságban mindig a párjaként mutatta be, az Instagram-oldalán is rendszeresen posztolt vele közös képeket. D. Tóth Kriszta műsorában megjegyezte: érdekes módon mindig azokra a fotókra érkezett a legtöbb lájk, amelyeken együtt szerepeltek, aki tehát tud olvasni a sorok között, szerinte rájöhetett arra, hogy egy férfi a párja.

- Én csak simán nem mondtam ki. Nem hazudoztam - jegyezte meg.

Koltai Róbert párja, Ildikó

A 77 éves Koltai Róbert nemcsak azért érzi magát szerencsésnek, mert színészként és rendezőként még mindig aktív, hanem azért is, mert hetven fölött rátalált a szerelem. Párjával, Gaál Ildikóval a munka hozta össze négy esztendővel ezelőtt.

Cover-fotó: Facebook/Kocsis Tibor

Ezt is szeretjük