Kajdi Csaba jóképű párjával az MTV-gálán: először jelentek meg nyilvános eseményen

Kajdi Csaba és párja, Dávid a Budapesten megrendezett MTV EMA díjátadó gálán jelentek meg először a nagy nyilvánosság előtt.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kajdi Csaba nemcsak a Visage modellügynökség tulajdonosaként és a modellvilág bennfenteseként ismert, hanem véleményvezérnek is mondhatja magát, aki a legkülönbözőbb témákban fejti ki véleményét. 

Influenszerként szép számú követőtáborra tett szert, az Instagramon mostanra 266 ezren követik.

Kajdi Csaba és párja

A sztár a 47. születésnapján a közösségi oldalát használta arra is, hogy bemutassa párját: Dáviddal a nyaralásukról posztolt közös képeket. „Arany követő, arany rajongó! Az én szülinapi meglepetésem Nektek, hogy szeretném bemutatni Davidot! Eddig sem volt titok, a kapcsolatunk, csak szerettem volna megóvni a nyilvánosságtól, de szerencsére nem kell! Na de akkor jöjjön néhánypupos kép az első közös nyaralásunkról! Köszönöm a sok előkelő születésnapi jókívánságot! Cyla szeret Mindenkit!” - írta a posztban. 

Egy hónapig nyaralt Franciaországban, ahol rég látott szerettei körében töltődött fel. A kiruccanás végét a párjával Korzika szigetén töltötte.

- A barátommal, Dáviddal és a családommal voltam. Egy igazi, nagy családi találkozó volt ez, hiszen a nagynéném és a férje Kanadából érkeztek. Ráadásul a nagynéném férje, Joe bácsi most először járt Európában, úgyhogy volt mit megmutatni neki. Vittük jobbra-balra - mesélte szeptember elején a 95.8 Sláger FM-en. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Kajdi Csaba augusztus óta több, a szerelmével közös fotót is posztolt az Instagram-oldalán, a 2021. november 14-én, Budapesten megrendezett MTV EMA díjátadó gálán pedig először jelent meg Dáviddal a nagy nyilvánosság előtt.

kajsi-csaba-parja
Fotó: Profimedia

2021-ben az MTV EMA, amely újra élőben jelentkezett, az elfogadást ünnepelte. Az európai díjátadó gálának november 14-én este a Papp László Budapest Sportaréna adott otthont, és világszerte 180 ország nézői követhették élőben az eseményt. 

kajsi-csaba-parja2
Fotó: Profimedia

Az idei MTV-gála a szivárvány színeiben tündökölt, hiszen a népszerű rendezvény 2021-ben az LMBTQ+ közösségek elfogadásának témáját tűzte ki zászlajára. A változásért tevők szobrát, az MTV EMA Generation Change díjat a show történetében most először adták át főműsoridőben. A zenecsatorna idén öt fiatal aktivistát tartott méltónak az elismerésre: összeköti őket, hogy szenvedélyesen és kitartóan küzdenek az LMBTQ+ közösséget ellehetetlenítő törvények ellen. A díjazottak között a Budapest Pride elnökségi tagja, Radványi Viktória is helyet kapott.

Feke Pál műsorvezető szerelme

Már nem titok, hogy másfél évvel a válása után Feke Pál újra szerelmes: a színész június vége óta a nagy nyilvánosság előtt is vállalja új párját. Június közepén mutatkoztak először sajtónyilvános eseményen, mégpedig a legendás magyar labdarúgóról, Puskás Ferencről szóló musical szabadtéri bemutatóján a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. 

Ő Feke Pál új párja: a műsorvezetővel kéz a kézben jelentek meg a Budavári Palotakoncerten

Feke Pál a Pesti TV műsorvezetőnőjével, Mászáros Nórával alkot egy párt.

Elolvasom
Ezt is szeretjük