Kajdi Csaba jóképű párjával az MTV-gálán: először jelentek meg nyilvános eseményen
Kajdi Csaba és párja, Dávid a Budapesten megrendezett MTV EMA díjátadó gálán jelentek meg először a nagy nyilvánosság előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kajdi Csaba nemcsak a Visage modellügynökség tulajdonosaként és a modellvilág bennfenteseként ismert, hanem véleményvezérnek is mondhatja magát, aki a legkülönbözőbb témákban fejti ki véleményét. 

Influenszerként szép számú követőtáborra tett szert, az Instagramon mostanra 266 ezren követik.

Kajdi Csaba és párja

A sztár a 47. születésnapján a közösségi oldalát használta arra is, hogy bemutassa párját: Dáviddal a nyaralásukról posztolt közös képeket. „Arany követő, arany rajongó! Az én szülinapi meglepetésem Nektek, hogy szeretném bemutatni Davidot! Eddig sem volt titok, a kapcsolatunk, csak szerettem volna megóvni a nyilvánosságtól, de szerencsére nem kell! Na de akkor jöjjön néhánypupos kép az első közös nyaralásunkról! Köszönöm a sok előkelő születésnapi jókívánságot! Cyla szeret Mindenkit!” - írta a posztban. 

Egy hónapig nyaralt Franciaországban, ahol rég látott szerettei körében töltődött fel. A kiruccanás végét a párjával Korzika szigetén töltötte.

- A barátommal, Dáviddal és a családommal voltam. Egy igazi, nagy családi találkozó volt ez, hiszen a nagynéném és a férje Kanadából érkeztek. Ráadásul a nagynéném férje, Joe bácsi most először járt Európában, úgyhogy volt mit megmutatni neki. Vittük jobbra-balra - mesélte szeptember elején a 95.8 Sláger FM-en. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Kajdi Csaba augusztus óta több, a szerelmével közös fotót is posztolt az Instagram-oldalán, a 2021. november 14-én, Budapesten megrendezett MTV EMA díjátadó gálán pedig először jelent meg Dáviddal a nagy nyilvánosság előtt.

kajsi-csaba-parja
Fotó: Profimedia

2021-ben az MTV EMA, amely újra élőben jelentkezett, az elfogadást ünnepelte. Az európai díjátadó gálának november 14-én este a Papp László Budapest Sportaréna adott otthont, és világszerte 180 ország nézői követhették élőben az eseményt. 

kajsi-csaba-parja2
Fotó: Profimedia

Az idei MTV-gála a szivárvány színeiben tündökölt, hiszen a népszerű rendezvény 2021-ben az LMBTQ+ közösségek elfogadásának témáját tűzte ki zászlajára. A változásért tevők szobrát, az MTV EMA Generation Change díjat a show történetében most először adták át főműsoridőben. A zenecsatorna idén öt fiatal aktivistát tartott méltónak az elismerésre: összeköti őket, hogy szenvedélyesen és kitartóan küzdenek az LMBTQ+ közösséget ellehetetlenítő törvények ellen. A díjazottak között a Budapest Pride elnökségi tagja, Radványi Viktória is helyet kapott.

Feke Pál műsorvezető szerelme

Már nem titok, hogy másfél évvel a válása után Feke Pál újra szerelmes: a színész június vége óta a nagy nyilvánosság előtt is vállalja új párját. Június közepén mutatkoztak először sajtónyilvános eseményen, mégpedig a legendás magyar labdarúgóról, Puskás Ferencről szóló musical szabadtéri bemutatóján a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. 

Ezt is szeretjük