Ő Nyertes Zsuzsa párja már 47 éve: Attilába tinilányként első látásra beleszeretett
Nyertes Zsuzsa színésznő és párja, Attila közel öt évtizede egy párt alkotnak.

nyertes-zsuzsa-cover2
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyertes Zsuzsa ismert és szeretett színésznő, aki a magánéletben is szerencsésnek mondhatja magát: 2021 júniusában ünnepelhette, hogy 47 évvel ezelőtt megismerte a párját, akivel azóta is együtt vannak. Egy gyönyörű lányuk született, aki ma már felnőtt nő, Zsuzsó kirepült a családi fészekből. 

Tinédzser volt, amikor megismerte Attilát, akivel lassan öt évtizede van együtt, de össze még nem házasodtak, a Story magazinnak azonban 2021 áprilisában azt nyilatkozta, a következő években erre is sort kerítenek. 

Nyertes Zsuzsa párja, Attila

A 62 éves sztár szépségét ma is sokan csodálják. Tett is azért, hogy irigylésre méltó legyen a bőre: sosem feküdt le sminkkel az arcán, és mindig is gondosan ápolta krémekkel. A szépítőszerek mindig is érdekelték, 22 évvel ezelőtt kozmetikai, majd szépségszalont nyitott, ám hét-nyolc évvel ezelőtt végleg elbúcsúzott a vállalkozástól. 

Sokszor becsapták, visszaéltek a bizalmával, de a hetilapnak azt is beismerte, hogy ő sem volt jó vezető, a háta mögött Teréz anyának hívták, mert kértek tőle valamit, ő megengedte. 

- Hiába volt mellettem Attila a szigorúságával és a következetességével, az észérveket nézve, gyenge láncszemként ott voltam én. De őszintén mondom, minden csalódásomat el tudtam engedni, nem mérgezték meg az életemet. Szerencsére nagyon összetartó család vagyunk, legyen szó érzelmi vagy anyagi támogatásról, mindig ott állunk a másik mellett, így a veszteségek ellenére sem adósodtunk el. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nyertes Zsuzsa a csepeli strandon volt az egyik húgával és az édesapjával, amikor megismerte a két évvel idősebb Attilát. Azonnal működött köztük a kémia, amit szerencsére a tinilány édesapja nem vett észre, máskülönben nem biztos, hogy lett volna valami a kezdeti vonzalomból. 

- Megláttam, és azonnal megtetszett. Rá gondoltam lefekvéskor, álmodoztam róla, gyorsabban vert a szívem, vártam a találkozásokat. Tizenhat éves korom óta ő a szerelmem.

Nyertes Zsuzsa és Attila 2015 januárjában az RTL Klub Reflektor című sztármagazinjában.
Nyertes Zsuzsa és Attila 2015 januárjában az RTL Klub Reflektor című sztármagazinjában.
Fotó: RTL Klub/Reflektor

- Attila randevúra hívott, kerékpárral érkezett, elmentünk együtt a könyvtárba. Este hétre kellett volna hazaérnem, de lecsapott ránk a vihar. Fél órát késtem, egy nagy pofont és egy hónap szobafogságot kaptam, s mivel akkoriban még nem volt mobiltelefon és internet, nem tudtam Attilát értesíteni a dologról, így azt hitte, link csaj vagyok - mesélte 2017 júniusában a Borsnak

A szobafogság után a család elutazott, csak két hónappal a meghiúsult első randi után véletlenül egymásba botlottak, és tisztázták, mi történt. Azóta együtt vannak. 

50 éves házas magyar színészek

Gálvölgyi János egy színdarabnak köszönheti feleségét, Juditot, amelyben mindketten szerepeltek 1966-ban. A színész ekkor mindössze 18 éves volt. Bár a híres bűvész, Rodolfo (polgári nevén Gács Rezső) lányának eleinte nem igazán tetszett udvarlója, idővel egymásba szerettek. Képes összeállításunkban olyan színművészeket mutatunk, akik több mint ötven éve élnek boldog házasságban. 

Ezt is szeretjük