Soma és férje, György 30 éve vannak együtt - Romantikus fotóikat imádják a Facebookon

Soma Mamagésa és György, vagyis Papaszamuráj három évtizede imádja egymást.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Spitzer Gyöngyi vagy, ahogy egy ország ismeri, Soma Mamagésa szenvedélyes nő. Életét ezer fokon éli, a zenében, a gasztronómiában és házasságában is megmutatkozik temperamentumossága.

A nyilvánosság előtt nem is titkolja forróvérű természetét, rajongóinak olykor megmutatja, hogy harminc év ismeretség után is dúl a szerelem közte és férje közt. A romantikus képeket imádják a Facebookon és az Instagramon is, csak úgy záporoznak a lájkok a posztjaira.

Soma és férje, György

Nem véletlenül van annyira otthon a férfiszívek rejtelmeiben, ő maga is gyakorló feleség. Egy előadást is színpadra állított tapasztalatai alapján, a Soma-sámán est egy évadon keresztül szerepelt a Komédia Színház repertoárjában.

Párját, Lőrinc Györgyöt, akit Papaszamurájnak nevez, 1990-ben ismerte meg a Tilos az Á nevű szórakozóhelyen, ahol énekesnőként lépett fel. Frigyükből két gyermek született. Az 54 éves sztár 1991. július 30-án adott életet fiuknak, Lázár Gáspárnak. Lányuk, Lili Hanna pedig 1993. március 26-án látta meg a napvilágot. 

Képeken mutatjuk Soma és férje, György legromantikusabb fotóit a Facebookról és az Instagramról.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük