Ők Kocsis Tibor szép lánytestvérei: Liza és Lilla mindketten édesanyák

Kocsis Tibor legújabb, El nem mondott szó című videóklipjében édesapja és testvérei is szerepelnek.

kocsis-tibor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kocsis Tibor a 2011-es X-Faktorral robbant be a köztudatba, amelyet Malek Miklós mentoráltjaként meg is nyert. Nem ez volt az első tehetségkutató, amin elindult: a 2003-as Megasztárban majdnem bekerült a legjobb 12-be, a 2007-es Csillag Születikben pedig az ötödik helyig jutott. 

Mint ahogyan korábban írtunk róla, az énekes negyvenévesen látta elérkezettnek az időt arra, hogy a nagyközönség előtt felvállalja másságát: D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában elárulta, évek óta egy férfival él.

Kocsis Tibor nővére és húga

Évek óta készült a vallomásra. Azt, hogy mikor és milyen formában coming outoljon, előzetesen a párjával és a családjával beszélte meg. Az előadónak két lánytestvére van, Liza és Lilla. Szerettei közül az utóbbit avatta be az akkor még titkába.

- A családnak való coming outolás az egy többlépcsős folyamat volt. Akkor, amikor elmondtam először a nővéremnek, még nagyon zöldfülű voltam a témában, és ez nem volt egy könnyű dolog, az rám is nagy hatással volt érzelmileg - mesélte a Fókusznak.

- Borzasztó megható volt, és éreztem, hogy nagyon felszabadító volt számára. Nagyon jó pillanatok voltak, örültem neki, hogy megtisztelt a bizalmával. Nagyon jó érzés volt, hogy segítettem abban, hogy megkönnyebbült - ezt már a nővére mondta a műsorban.

nővére
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Lilla és Liza mindketten édesanyák, testvérük háromszoros nagybácsi általuk. A vallomásához szorosan kötődő El nem mondott szó című videóklipben a nővérek is feltűnnek édesapjukkal együtt.

Danics Dóra, az X-Faktor első női győztese

Danics Dóra 2012-ben, az X-Faktor harmadik évadában a Mentorok Házáig jutott, de nem adta fel az álmait, a következő évben is jelentkezett az RTL Klub tehetségkutatójába, amit aztán meg is nyert, ő lett a magyar széria első női győztese. A műsor óta eltelt években rengeteget változott a stílusa, nemcsak a zenében próbált ki több műfajt, megjelenésében is kísérletezett. 

Ezt is szeretjük