A TV2 volt műsorvezetője várandósan szakított párjával - A szülőszobába anyukája tart vele
Köböl Anita egyedülálló anyaként hozza világra kislányát, a gyermek apjával a terhesség elején elváltak útjaik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Köböl Anita április elején egy babapocakos fotóval tudatta, hogy várandós, de arról csak július elején, hét hónapos terhesen beszélt, hogy egyedülálló anyaként várja kislányát, mert szakított a gyermek apjával. 

Amikor januárban megtudta, hogy kisbabája lesz, örömében nem osztozott a párja, ő pedig nem akarta a gyermeküket elvetetni, ezért inkább úgy döntött, váljon el az útjuk, és egyedülálló anyaként csinálja végig a terhességet, a szülést és a kicsi felnevelését. 

Köböl Anita egyedülálló anyaként várandós

Szerencsére a családja mindenben támogatja. Ennek ellenére egyszerre volt örömteli és fájdalmas érzés is, amikor megosztotta velük a gólyahírt. 

kobol-anita
Fotó: TV2

- Fájó volt elmondani, hogy egyedül maradok, izgultam is, nem mondják-e majd a szüleim, inkább ne vállaljam a babát, akit én az első pertől kezdve annyira akartam. Egyáltalán nem ijedtem meg a helyzetemtől - mesélte a Story magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Édesanyja, Éva azt mondta a hetilapnak, hogy meg sem fordult a fejében lebeszélni a lányát a babáról, ő, a férje és a fiuk is Anita mellett áll. 

- Sok nő nevel egyedül gyereket. Nagyon várom az unokámat, májusban mentem nyugdíjba, egyszóval tökéletes az időzítés. 

A TV2 volt műsorvezetője azt is elárulta, hogy anyás szülésre készül, a szülőszobába az édesanyja tart vele, aki az ultrahangvizsgálatokra is elkísérte. A 36 éves sztár úgy tervezi, a gyermeke világrajövetele után pár hetet a családi házban tölt, csak ezt követően megy haza kislányával az egyutcányira található otthonába. 

Pálffy István 2010-ben hagyott fel a tévézéssel

Pálffy Istvánra a legtöbben a televíziós korszakából emlékeznek, vezette a TV2 Tények, illetve Jó estét, Magyarország című műsorát és a Magyar Televízió híradóját is. Az egykori műsorvezető már hosszú évekkel ezelőtt, 2010-ben búcsút intett a televíziózásnak. 

Ezt is szeretjük