A TV2 volt műsorvezetője a 7. hónapban van - A baba apjával szakítottak a terhesség elején

Köböl Anita egyedülálló anyaként csinálja végig a terhességet, és neveli fel kislányát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Köböl Anita, a TV2 volt műsorvezetője áprilisban, egy babapocakos fotóval jelentette be várandósságát. Posztjából arra lehetett következtetni, hogy egyedülálló anyaként hozza világra első gyermekét. 

A 36 éves sztár a Story magazinnak először beszélt arról, miért döntött úgy, hogy a gyermek apja nélkül, egyedül neveli fel a kislányát. 

Köböl Anita egyedülálló anyaként várandós

Az esküvőt sosem tartotta fontosnak, de mindig is szerette volna, ha negyvenéves kora előtt anyává válik. Egészségügyi okokból nem szedett fogamzásgátlót, de mivel korábbi kapcsolataiban nem fogant meg a baba, abban sem volt biztos, hogy lehet természetes úton gyermeke. 

kobol-anita-fb
Fotó: TV2

A hetilapnak azt mesélte, idén már tervezték, hogy családalapítás előtt kivizsgáltatja magát, de az élet felülírta a terveket: januárban kiderült, hogy várandós. Azonnal tudta, hogy a babát meg akarja tartani, de a babavárás örömében nem osztozott vele a párja. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

- A családalapítást én sem így képzeltem el soha! De az egyik oldalon született egy döntés, amire már csak a saját döntésemmel tudtam reagálni, mégpedig hogy soha nem vetetném el a kisbabánkat! Sokáig nagyon fájt, de mára megbékéltem a helyzettel. (…) Most boldog vagyok, és nagyon várom, hogy a karomban tartsam a kislányomat. Biztos vagyok benne, hogy életem legjobb döntését hoztam meg, és sosem fogom megbánni! - árulta el. 

A hetedik hónapban lévő kismamát a családja mindenben támogatja, a szülei nagyon várják az unokájukat. Hisz benne, hogy egyedül is végig tudja csinálni a terhességet, kislányát pedig boldogságban neveli fel. 

- A volt párommal százszázalékos a szétválás, a magam részére semmiféle követelés nincs felé, nem tartjuk a kapcsolatot. Ő nem kérdez, én pedig nem mondok semmit. Ennek tudatában vállalom az anyaságot, és hiszek benne, hogy mi ketten bármit le tudunk majd győzni!  

Kollányi Zsuzsi esküvője

Kollányi Zsuzsi a hétvégén férjhez ment. Az énekesnő a harmadik gyermekük születése előtt mondta ki a boldogító igent gyermekei apjának. A nagy napról két fotót is posztolt az Instagram-oldalán. Az egyiken a testvérével látható, a másikon a férjével és ikerfiaival. 

Ezt is szeretjük