Kollányi Zsuzsi 7 hónapos terhesen férjhez ment - Hófehér csipkeruhában ilyen szép menyasszony volt

Kollányi Zsuzsi a hétvégén férjhez ment, harmadik gyermeke születése előtt feleség lett belőle.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kollányi Zsuzsi a hétvégén férjhez ment. Az énekesnő a harmadik gyermekük születése előtt mondta ki a boldogító igent gyermekei apjának. 

A nagy napról két fotót is posztolt az Instagram-oldalán. Az egyiken a testvérével látható, a másikon a férjével és ikerfiaival. 

Kollányi Zsuzsi esküvője

A sztár az egyik képen a testvérével bolondozik, aki a tanúja is volt. A képen az is látszik, hogy hófehér csipkeruhát viselt, amelynek övét fehér és rózsaszín rózsák díszítették, mint amilyenekből a menyasszonyi csokra is állt. A haja vége szintén vagány, rózsaszín festést kapott. 

A másik fotón a babapocakja is jól kivehető. A felvételről az ikrek sem maradtak le, Bálint és Bence egyforma ruhácskát viseltek.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Asszony lettem, jelentem! 😄❤️#wife #husband #marriage #family #pregnantbride

Zsuzsi Kollanyi (@zsuzsicolony) által megosztott bejegyzés,

Kollányi Zsuzsi 2018 áprilisában, A Nagy Duett versenyzőjeként árulta el, hogy várandós, és nagyjából a terhesség felénél jár. Párját, Attilát, akivel ekkor már két éve egy párt alkottak, szintén ekkor mutatta meg a nagy nyilvánosság előtt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Augusztus végén írták meg a lapok, hogy megszületett a kisfia, de az énekesnő csak október végén árulta el, hogy valójában ikreknek adott életet augusztus elején, akik a vártnál hét héttel korábban érkeztek. Bálintot két hét, Bencét egy hónap után engedték haza a kórházból.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Na szóval, belecsapok: bemutatom Nektek Bogdánt. 😊❤️❤️Itt lakik bent már 6 hónapja, és szépen növekszik tovább. Tudom, nem ilyenkor illik “bejelenteni” egy kicsike érkezését, de az első három hónap titoktartás után jött a karantén, amikor azt éreztem, a sok elveszett állás és milliók aggodalma közepette ez maradhat egyelőre a mi dolgunk, hogy bővülünk. 😊De most már jobb a hangulat hála Istennek, sok minden a régi kerékvágásban mehet, én is szívesen hordanék szűk, dögös kismama rucikat, és nagyon boldogok vagyunk a kisfiúnk miatt, így azt gondoltam, ideje megosztanom Veletek. 😊❤️Küldjetek sok szeretetet, energiát nekünk, és jó egészséget. 😉💋Mindenkinek nagyon szép napot kívánunk. 🙏🏻#haveawonderfulday #pregnant #littleboy #mythirdson #iamsoblessed #proudmom #24weekspregnant

Zsuzsi Kollanyi (@zsuzsicolony) által megosztott bejegyzés,

Azt, hogy ismét várandós, június elején tudatta a közösségi oldalán. Ekkor már a hatodik hónapban volt. Ismét kisfiút hord a szíve alatt, aki ugyanúgy, mint testvérei, b betűs nevet kap, a szülei a Bogdán keresztnevet választották. 

Dombóvári István esküvője

Dombi június közepén megnősült. A humorista, műsorvezető, író annyit már tavaly elárult, hogy megtalálta élete párját, akivel 2020-ban esküvőt tervez, és gyereket is szeretnének. 

Ezt is szeretjük