Radics Gigi babapocakja napról napra nagyobb - Ilyen csinos kismama

Radics Gigi friss, babapocakos fotójára rengeteg bókot kapott.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Napról-napra nagyobb..." - írta Radics Gigi friss fotójához. Egy türkizzöld, átlapolós ruhát visel, amelyben jól látszik, hogy egyre gömbölyűbb a babapocakja. 

A kommentelők elhalmozták bókokkal és gratulációkkal: azt írták, gyönyörű kismama, nagyon csinos a ruhában, aminek a színe is illik hozzá. 

Radics Gigi babapocakja szépen nő

"Most vagy a legszebb, Gigi! Áldott kismama!" - írta egy hozzászóló, míg egy másik anyuka hozzátette, hogy a legcsodálatosabb érzés, ahogy egy kis ember növekszik a pocakban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Napról-napra nagyobb... 🥰🥰🥰 #happyness #babygirl #lovemylife

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő a május végén posztolt fotóján is nagyon szép és csinos kismama volt, azzal a képpel összehasonlítva látszik igazán a változás.  

A 23 éves sztár május elején tudatta, hogy várandós. Októberre várja első gyermekét, akiről június közepén árulta el, hogy kislány lesz, és már nevet is választottak neki párjával, Mikus Áron szobrászművésszel: Bella Szofiának fogják hívni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla is gyönyörű kismama. Ő április végén, a negyedik hónapban árulta el, hogy első gyermekével várandós. Férjével, Visváder Tamással kisfiuk születik, akit szeptemberre várnak. 

A Noah nevet választották, de mivel ez a férfi keresztnév még nem engedélyezett Magyarországon, kérvényt kellett írniuk. 

Tóth Gabi kislánya 

Féléves lett Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya. Hannaróza Mária 2019. december 3-án jött világra, és hat hónap alatt nagyon sokat változott. 

Ezt is szeretjük