Megszületett a megasztáros énekesnő kislánya - 6 hét után mutatta meg a babát

Bocskor Bíborka hat héttel ezelőtt hozta világra kislányát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csak most derült ki, hogy júniusban, hat héttel ezelőtt megszületett Bocskor Bíborka első gyermeke. 

A pár hét múlva 38. születésnapját ünneplő sztár június 11-én még egy babapocakos fotóval arról posztolt, hogy boldogan várja kislánya születését. 

Bocskor Bíborka kislánya megszületett

Az énekesnő ma egy babfotóval tudatta, hogy édesanya lett. A fekete-fehér képen tündéri kislányát öleli magához, aki a Zsolna nevet kapta. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

✨✨🤍Zsolnával🤍✨✨ #szimbiózis s #annál #több #6hét 📷 @titkosberni

bocskor bíborka (@bocskorbiborka) által megosztott bejegyzés,

Tavaly december elején derült ki, hogy Bocskor Bíborka várandós. Párjával évek óta szerettek volna családot alapítani, de a teherbe esést nehezítette az énekesnő nőgyógyászati betegsége, az elmúlt években lombikprogrammal is próbálkoztak, de nem jártak sikerrel.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Bocskor Bíborka nevét a Megasztár harmadik, 2005 őszétől 2006 tavaszáig tartó szériájában ismerte meg az ország. 2006-ban a Magashegyi Underground őt kérte fel a Szeplős váll című dal feléneklésére. 2008-ban az együttes feloszlott, majd a következő évben újraalakult zenekarnak Bocskor Bíborka is a tagja lett. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Habos-babás @hamuesgyemant #interjú 📷 Mészaros László

bocskor bíborka (@bocskorbiborka) által megosztott bejegyzés,

A 95.8 Sláger FM-en június elején arról beszélt, hogy nem tudja, édesanyaként hogyan alakul át az élete, valamint énekesi pályája.

- Nem döntöttem el előre semmit. Felelősséggel tartozom a gyermekem iránt, ahogy a zenekar, a velünk dolgozó stáb iránt is. Nem szerettem volna szabályokat felállítani, bízom benne, hogy úgyis megmutatkozik majd a helyes út. Szeretném megélni ezt a csodát, hogy gyermekünk születik. Ahogy vele együtt tudom majd csinálni, úgy fogok visszatérni a koncertezéshez. 

Varga Feri és Balássy Betty gyerekei

Varga Feri és Balássy Betty a Megasztár harmadik szériája alatt szeretett egymásba. 2007 őszén, Rodosz szigetén házasodtak össze. Kislányuk, Róza Anna 2011 júliusában, Dániel Máté fiuk 2014 januárjában jött világra, míg harmadik közös gyermekük, Miksa 2018 júliusában született. 

Ezt is szeretjük